Witam. Mam problem dotyczący działania WP, a może nie do końca chodzi tu o działanie ile o pomoc w zrobieniu bocznego menu. Wszystko przebiega fajnie...tworzę stronę, potem publikuję ją dodaje do Menu...wszystko jest. ALE czy można zrobić taki myk żeby to co mam w Menu na górze nie było w Menu bocznym?. W Menu Bocznym chciałbym mieć takie podstrony jak "O mnie" Czy "Polityka Prywatności" ale jeśli to ustawie....to to samo mam na górnym Menu...próbowałem już jak to wyeliminować ale bez waszej pomocy chyba się nie obejdzie:).
Dziękuję za Pomoc i mam nadzieję że wszystko zrozumieliście:).
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
To, czego szukasz, nazywa sie widgetem. Masz taka pozycje w panelu WP. Sprobuj tam cos pododawac i zobacz gdzie na stronie wyskoczy. Jak tam, gdzie chcesz, to pogooglaj za "menu widget wordpress".
Co to jest blog i jak może pomóc w promocji strony? | Z moimi poradami możesz za darmo przyspieszyć komputer
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Krzysiek dobrze podpowiada. W panelu WP masz opcję menu - możesz tam stworzyć własne menu. I potem przy pomocy widgetu wstawiasz własne menu do panelu bocznego.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-