19 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Klatrów? obrzępoliłem ? - jeszcze się człowiek nowego słownictwa nauczy ;P
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
- Miejscowość: Kraków
Hehhehehe.
"Obrzępolić" to znam. Ale "klatrów"? Nie słyszałem. Może "KŁAKÓW", hehehehehe.
A tak wracając do meritum: Iza! Qrka jak BIULETYN???????????????
"Obrzępolić" to znam. Ale "klatrów"? Nie słyszałem. Może "KŁAKÓW", hehehehehe.
A tak wracając do meritum: Iza! Qrka jak BIULETYN???????????????
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
Hehe bo ja z drugiego końca Polski jestem, pewnie dlatego trochę dziwne słownictwo
Pomorze się kłania
Wracając do tematu, bo się straszny offtop zrobił. Iza chyba jest strasznie zajęta, albo walczy z tym biuletynem
Wracając do tematu, bo się straszny offtop zrobił. Iza chyba jest strasznie zajęta, albo walczy z tym biuletynem
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Iza rzeczywiście ostatnio jest niezwykle zajęta. Testuje m.in. narzędzia do szkoleń on-line. Zresztą razem działamy w tym kierunku. Więc dajmy jej trochę czasu - na 100% wrócimy do tego tematu. Biuletynu znaczy się... 
-

krzywy-admin napisał(a):Testuje m.in. narzędzia do szkoleń on-line. Zresztą razem działamy w tym kierunku.
O widzisz - to ja bym się chętnie przyłączył do testów - w przyszłości planuję wykorzystać platformę Majewskiego do sprzedaży właśnie szkoleń on line.
W sumie wiem że Piotr Majewski i Wanda Loskot aktywnie z czegoś korzystają (Majewski - z Moodle, Wanda - ? zapytam zapewne jak zajdzie potrzeba)
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
Zatem Marcinie zapraszam Ciebie - i wszystkich innych zainteresowanych - tutaj:
szkolenia/platforma-do-szkolen-on-line-dyskusja-t231.html
na dyskusję o platformach do szkoleń on-line!
szkolenia/platforma-do-szkolen-on-line-dyskusja-t231.html
na dyskusję o platformach do szkoleń on-line!
-

hejka wszystkim!
i dzieks za zainteresowanie! Powiadomienia o nowych watkach zostaly wessane w czelusc skrzynki o nazwie S.P.A.M. o ja biedna! a tu dyskusja na calego i wyszlo, ze sie nie socjalizuje. Bardzo kepsko
A propos Joomli to dalej walcze. Strona juz jest i sie indeksuje ale musze dodac kilka poprawek. Znalazlam wtyczki do newslettera i nawet maja wersje z autoresponderem, chce ja kupic ale zanim to zrobie chcialam sie podpytac, gdzie ja ma ta wtyczke wteknac no i gdzie zapisac pliki tak aby Joomla je widziala. Pewnie gdzies w modulach.. A opowiem wam cos... zakupilam ok 3 tygodni temu ksiazke o Joomli w ksiegarni internetowej tu gdzie mieszkam czyli w kraju makaronow i kurka wodna NIC, ksiazki ni ma, telefon nie odpowiada, maile wracaja bez odpowiedzi, chyba wtopilam 10 euro! no ale nie zostawie sprawy samopas, mam zamiar walczyc, chyba ich zglosze na Policje.
tu sie pobiera :http://www.ijoobi.com/, za darmoche jest tylko podtawowy newsletter.
i dzieks za zainteresowanie! Powiadomienia o nowych watkach zostaly wessane w czelusc skrzynki o nazwie S.P.A.M. o ja biedna! a tu dyskusja na calego i wyszlo, ze sie nie socjalizuje. Bardzo kepsko
A propos Joomli to dalej walcze. Strona juz jest i sie indeksuje ale musze dodac kilka poprawek. Znalazlam wtyczki do newslettera i nawet maja wersje z autoresponderem, chce ja kupic ale zanim to zrobie chcialam sie podpytac, gdzie ja ma ta wtyczke wteknac no i gdzie zapisac pliki tak aby Joomla je widziala. Pewnie gdzies w modulach.. A opowiem wam cos... zakupilam ok 3 tygodni temu ksiazke o Joomli w ksiegarni internetowej tu gdzie mieszkam czyli w kraju makaronow i kurka wodna NIC, ksiazki ni ma, telefon nie odpowiada, maile wracaja bez odpowiedzi, chyba wtopilam 10 euro! no ale nie zostawie sprawy samopas, mam zamiar walczyc, chyba ich zglosze na Policje.
tu sie pobiera :http://www.ijoobi.com/, za darmoche jest tylko podtawowy newsletter.
-

Isabellix - Posty: 65
- Miejscowość: Saronno IT
Cześć Iza,
A jednak żyjesz jeszcze, hehe. Jakże nam miło!
Zgłoś buraków, a jak. Tylko pewnie jak to 10Euro, to oleją sprawę. Ehh. Zresztą sprawdź.
Dzięki za link do dodatków joomlowych! Przyda się.
Mam nawet taki pomysł, żebyśmy zrobili sobie zakładki on-line dla forumowiczów. Czyli taki zestaw ulubionych, najlepszych stron, z których byśmy wszyscy korzystali i byłyby w jednym miejscu. Co Wy na to? Jeśli pomysł chwyci, będziemy myśleć jak fizycznie to zrealizować.
Jeśli chodzi o zainstalowanie tego modułu czy komponentu z biuletynem, o którym wspomniałaś, to klasycznie się to robi, jak na Joomla! przystało. Czyli wgrywasz przez instalator w panelu zarządzania Joomla! plik zzipowany i tyle. Jeśli będziesz miała problemy - daj znać. I napisz, który dokładnie dodatek chcesz zainstalować. Sam bym się z nim pobawił i może nagrałbym tutorial jak go modyfikować etc.
Powodzenia z tym biuletynem Izo!
A jednak żyjesz jeszcze, hehe. Jakże nam miło!
Zgłoś buraków, a jak. Tylko pewnie jak to 10Euro, to oleją sprawę. Ehh. Zresztą sprawdź.
Dzięki za link do dodatków joomlowych! Przyda się.
Mam nawet taki pomysł, żebyśmy zrobili sobie zakładki on-line dla forumowiczów. Czyli taki zestaw ulubionych, najlepszych stron, z których byśmy wszyscy korzystali i byłyby w jednym miejscu. Co Wy na to? Jeśli pomysł chwyci, będziemy myśleć jak fizycznie to zrealizować.
Jeśli chodzi o zainstalowanie tego modułu czy komponentu z biuletynem, o którym wspomniałaś, to klasycznie się to robi, jak na Joomla! przystało. Czyli wgrywasz przez instalator w panelu zarządzania Joomla! plik zzipowany i tyle. Jeśli będziesz miała problemy - daj znać. I napisz, który dokładnie dodatek chcesz zainstalować. Sam bym się z nim pobawił i może nagrałbym tutorial jak go modyfikować etc.
Powodzenia z tym biuletynem Izo!
-

Hejka!
Z biuletynem historyjka nie ma konca
poki co korzystam z wloskiej wersji Awebera a niech tam. Mam bardzo ladnego top layera i ludożerka zapisuje sie na mailing list wiec jestem zadowolona, rozwijam inne moje strony i aktywnosci więc dalam spokój biuletunowi na Joomla!
Bardzo wielkie dzieki za wszystkie porady i podpowiedzi!!! Grazie, grazie
a propos http://www.ijoobi.com/ ma 30% obnizke wiosenna.
Teraz chciałabym zapoznać bliżej wtyczkę ze sklepem do Wordpress'a
i.
Z biuletynem historyjka nie ma konca
Bardzo wielkie dzieki za wszystkie porady i podpowiedzi!!! Grazie, grazie
a propos http://www.ijoobi.com/ ma 30% obnizke wiosenna.
Teraz chciałabym zapoznać bliżej wtyczkę ze sklepem do Wordpress'a
i.
Izka
-

Isabellix - Posty: 65
- Miejscowość: Saronno IT
19 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-