co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Systemy Obsługi Treści, czyli CMS (Content Management System): Joomla!, WordPress, phpBB i inne

Klatrów? obrzępoliłem ? - jeszcze się człowiek nowego słownictwa nauczy ;P

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Hehhehehe.
"Obrzępolić" to znam. Ale "klatrów"? Nie słyszałem. Może "KŁAKÓW", hehehehehe.

A tak wracając do meritum: Iza! Qrka jak BIULETYN???????????????

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Hehe bo ja z drugiego końca Polski jestem, pewnie dlatego trochę dziwne słownictwo :P Pomorze się kłania :)

Wracając do tematu, bo się straszny offtop zrobił. Iza chyba jest strasznie zajęta, albo walczy z tym biuletynem :)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Iza rzeczywiście ostatnio jest niezwykle zajęta. Testuje m.in. narzędzia do szkoleń on-line. Zresztą razem działamy w tym kierunku. Więc dajmy jej trochę czasu - na 100% wrócimy do tego tematu. Biuletynu znaczy się... :lol:

Awatar użytkownika
Administrator

Re: Iza - zajęta eKobieta

Postprzez Marcin Godlewski 25 Sty 2009, o 00:09

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

krzywy-admin napisał(a):Testuje m.in. narzędzia do szkoleń on-line. Zresztą razem działamy w tym kierunku.

O widzisz - to ja bym się chętnie przyłączył do testów - w przyszłości planuję wykorzystać platformę Majewskiego do sprzedaży właśnie szkoleń on line.

W sumie wiem że Piotr Majewski i Wanda Loskot aktywnie z czegoś korzystają (Majewski - z Moodle, Wanda - ? zapytam zapewne jak zajdzie potrzeba)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Zatem Marcinie zapraszam Ciebie - i wszystkich innych zainteresowanych - tutaj:
szkolenia/platforma-do-szkolen-on-line-dyskusja-t231.html
na dyskusję o platformach do szkoleń on-line!

Awatar użytkownika
Administrator

Re: Joomla jak dodac biuletyn?

Postprzez Isabellix 2 Lut 2009, o 13:00

hejka wszystkim!
:)
i dzieks za zainteresowanie! Powiadomienia o nowych watkach zostaly wessane w czelusc skrzynki o nazwie S.P.A.M. o ja biedna! a tu dyskusja na calego i wyszlo, ze sie nie socjalizuje. Bardzo kepsko :roll:

A propos Joomli to dalej walcze. Strona juz jest i sie indeksuje ale musze dodac kilka poprawek. Znalazlam wtyczki do newslettera i nawet maja wersje z autoresponderem, chce ja kupic ale zanim to zrobie chcialam sie podpytac, gdzie ja ma ta wtyczke wteknac no i gdzie zapisac pliki tak aby Joomla je widziala. Pewnie gdzies w modulach.. A opowiem wam cos... zakupilam ok 3 tygodni temu ksiazke o Joomli w ksiegarni internetowej tu gdzie mieszkam czyli w kraju makaronow i kurka wodna NIC, ksiazki ni ma, telefon nie odpowiada, maile wracaja bez odpowiedzi, chyba wtopilam 10 euro! no ale nie zostawie sprawy samopas, mam zamiar walczyc, chyba ich zglosze na Policje.

tu sie pobiera :http://www.ijoobi.com/, za darmoche jest tylko podtawowy newsletter.

Awatar użytkownika
Isabellix

Miejscowość: Saronno IT

Cześć Iza,
A jednak żyjesz jeszcze, hehe. Jakże nam miło!

Zgłoś buraków, a jak. Tylko pewnie jak to 10Euro, to oleją sprawę. Ehh. Zresztą sprawdź.

Dzięki za link do dodatków joomlowych! Przyda się.

Mam nawet taki pomysł, żebyśmy zrobili sobie zakładki on-line dla forumowiczów. Czyli taki zestaw ulubionych, najlepszych stron, z których byśmy wszyscy korzystali i byłyby w jednym miejscu. Co Wy na to? Jeśli pomysł chwyci, będziemy myśleć jak fizycznie to zrealizować.

Jeśli chodzi o zainstalowanie tego modułu czy komponentu z biuletynem, o którym wspomniałaś, to klasycznie się to robi, jak na Joomla! przystało. Czyli wgrywasz przez instalator w panelu zarządzania Joomla! plik zzipowany i tyle. Jeśli będziesz miała problemy - daj znać. I napisz, który dokładnie dodatek chcesz zainstalować. Sam bym się z nim pobawił i może nagrałbym tutorial jak go modyfikować etc.

Powodzenia z tym biuletynem Izo!

Awatar użytkownika
Administrator

Re: Joomla jak dodac biuletyn?

Postprzez Isabellix 28 Kwi 2009, o 19:15

Hejka!

Z biuletynem historyjka nie ma konca ;) poki co korzystam z wloskiej wersji Awebera a niech tam. Mam bardzo ladnego top layera i ludożerka zapisuje sie na mailing list wiec jestem zadowolona, rozwijam inne moje strony i aktywnosci więc dalam spokój biuletunowi na Joomla! :lol:

Bardzo wielkie dzieki za wszystkie porady i podpowiedzi!!! Grazie, grazie

a propos http://www.ijoobi.com/ ma 30% obnizke wiosenna.

Teraz chciałabym zapoznać bliżej wtyczkę ze sklepem do Wordpress'a :twisted: :twisted: :twisted:

i.

Izka
Awatar użytkownika
Isabellix

Miejscowość: Saronno IT

Poprzednia

Wróć do Joomla! i inne CMSy