co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Systemy Obsługi Treści, czyli CMS (Content Management System): Joomla!, WordPress, phpBB i inne

Jakie najlepsze forum dla joomla 1.5.x?

Postprzez nigraS 26 Cze 2009, o 13:43

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Mam Kunena 1.5.3, jednak nie jest to dobre forum, użytkownik dodał załącznik - załącznika nie można ściągnąć. Jako admin nie mam dostępu do tego załącznika i nie mogę go skasować :/

Poszukuję komponentu forum dla joomla gdzie będę mieć do wszystkiego dostęp. Najlepiej, jak by skrypt był po Polsku.

Suplement Diety VEMMA
Szalenie zdrowy napój energetyczny VERVE
Awatar użytkownika
nigraS

Mam w planach zrobienie forum na swojej stronie, więc prośba o ten komponent pochodzi już od dwóch osób :D Znaczy się - przyłączam się do prośby kolegi o pomoc 8-)

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Krzysztof Trybulski napisał(a):Mam w planach zrobienie forum na swojej stronie, więc prośba o ten komponent pochodzi już od dwóch osób :D Znaczy się - przyłączam się do prośby kolegi o pomoc 8-)

Oczywiście tylko i wyłącznie FireBoard

dla nowszych wersji kunena forum

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Marcin Godlewski napisał(a):
Krzysztof Trybulski napisał(a):Mam w planach zrobienie forum na swojej stronie, więc prośba o ten komponent pochodzi już od dwóch osób :D Znaczy się - przyłączam się do prośby kolegi o pomoc 8-)

Oczywiście tylko i wyłącznie FireBoard

dla nowszych wersji kunena forum

Dziękuję za pomoc Marcinie :D

Krzysztof 'Junior' Trybulski

mam kunena, ale mi nie odpowiada, czy znacie inny, lepszy komponent, który będzie mieć wiecej opcji i możliwości, które napisałem w pierwszym poście??

Suplement Diety VEMMA
Awatar użytkownika
nigraS

Znalazłem forum jakiego szukałem!
Agora - polecam wszystkim do CMS Joomla w wersji od 1.5.x

Suplement Diety VEMMA
Awatar użytkownika
nigraS

Wróć do Joomla! i inne CMSy