potrzebuję tani, a jednocześnie stabilny hosting z modułami takimi jak:
ionCube
biblioteka GD2
imap
bez limitowe wykonywanie kilku zadań CRON'a
dostęp do php.ini
php i sql minimum 5
Zmiana nazwy
Kamil
40 posty(ów)
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Znajomy ma parę sklepów na Nazwa.pl i przyznam że chodzi to stabilnie, obsługa klienta jest spoko.
Wiem że serwery mają joncube i nowe php i mysql. Co do reszty warto się zapytać na livechacie na ich stronie. Średnio drogi hosting, moim zdaniem wart swojej ceny.
Wiem że serwery mają joncube i nowe php i mysql. Co do reszty warto się zapytać na livechacie na ich stronie. Średnio drogi hosting, moim zdaniem wart swojej ceny.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Tani to jest taki który nic nie kosztuje. Polecam Ci poszukanie sponsora i być może będzie tak, że serwer będzie spełniał wszystkie Twoje wymagania a jedyne co będziesz musiał zrobić w zamian to:
1) kupić domeny u tego operatora
albo
2) umieścić na swoich stronach reklamę sponsora
1) kupić domeny u tego operatora
albo
2) umieścić na swoich stronach reklamę sponsora
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
dzięki, nie pomyślałem o tym, a rzeczywiście sporo sponsorów można znaleźć w googlach.
-

nigraS - Posty: 90
Ja też polecam hosting w nazwa.pl (czyli Netart). Mam tam serwer active od kilku lat i nie narzekam (awarie są rzadkie, raz na 2-3 miechy około, kilka godzin maksymalnie). Ale taki znów najtańszy nie jest (300 zł netto rocznie).
Hosting Netmark też jest niezły. Ma chyba wszystko, o czym pisałeś. Najtańsza wersja jest prawie 10 razy tańsza niż w nazwa.pl, a większości osób powinna wystarczyć.
Hosting Netmark też jest niezły. Ma chyba wszystko, o czym pisałeś. Najtańsza wersja jest prawie 10 razy tańsza niż w nazwa.pl, a większości osób powinna wystarczyć.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Zawsze i wszędzie będę polecał Netmark, ale tym razem nie jestem pewny na 100 czy mogą oni sprostać Twoim wymaganiom. Najlepiej będzie jak się po prostu do nich odezwiesz
A uwierz mi, że warto korzystać z ich usług.
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
A ja na przeciwnie do kilku wypowiedzi nie polecam hostingów nazwa.pl , dlaczego ? Miałem na tych kontach duży serwis (kilka tysięcy odwiedzin dziennie) i niestety w takim przypadku było sporo problemów. Największą bzdurą był niski limit ilości zapytać SQL na godzinę co na przykład w przypadku braku cache w serwisie powodowało same awarie. Nie wspominając już o tym, że nie wiele hostingów w ogóle takie limity wprowadza. Dla małych serwisów czy tych mało "ruchliwych" hosting jest w porządku, ale więc dla takiego to raczej szkoda płacić tyle kasy. Od jakiegoś czasu korzystam z linuxpl.com i jest super zadowolony - wszystko śmiga szybko i jest naprawdę przyjazna i fachowa pomoc techniczna ze strony adminów.
-

bartekmedon - Posty: 718
- Piotr Krzciuk
Korzystałem dawno, nie wiem jak jest teraz. Opinii w sieci jest pełno, poczytaj 
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
Korzystałem przez miesiąc i nie mam żadnych zastrzeżeń. Spodobało mi się obsługa - szybka i fachowa. Po miesiącu zrezygnowałem, bo już nie potrzebowałem dalej korzystać. Nie było żadnych przeszkód ani zbytniego nalegania, abym przedłużył usługę na kolejne miesiące.
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
40 posty(ów)
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
-