A co sądzicie o Jupe.pl? Na razie stawiam tam wodpressy i wszystko śmiga, ale nie wiem jak z większymi portalami?
36 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ja korzystam z 2 hostingów na home.pl z ich najtańszej półki cenowej. Wszystko działa szybko, sprawnie i w sposób przystępny dla użytkownika, ALE ich BOK to porażka - na niczym się nie znają - jest gorzej niż na błękitnej linii - mają schematy odpowiedzi na każdy problem użytkownika i nie mogąc pomóc "przesyłają" sprawę dalej, a wtedy może minąć kilka tygodni zanim problem zostanie rozwiązany.
-

scholarium - Posty: 11
- Miejscowość: Otwock
Od roku korzystam z hostingu iq.pl
Z całą pewnością mogę polecić. Nie przypominam sobie żadnych problemów technicznych. Wszystko działa jak należy, strony szybko się otwierają.
Obsługa na medal. Odpowiedź przysyłają na maila w ciągu kilku minut. Miałem kiedyś problem z instalacją skryptu i podłączeniem poczty do programu pocztowego. Informatyk z biura obsługi sam zainstalował skrypt:)
Z całą pewnością mogę polecić. Nie przypominam sobie żadnych problemów technicznych. Wszystko działa jak należy, strony szybko się otwierają.
Obsługa na medal. Odpowiedź przysyłają na maila w ciągu kilku minut. Miałem kiedyś problem z instalacją skryptu i podłączeniem poczty do programu pocztowego. Informatyk z biura obsługi sam zainstalował skrypt:)
-

Grzegorz Szymański - Posty: 15
Od 3 lat korzystam z Hekko.pl do tej pory nie było większych problemów. Jak tylko się pojawiają pomoc techniczna szybko reaguje.
Dobre podanie nie jest złe!
- pomocnik12
Korzystam z hekko od 2 lat... muszę przyznać, że w mojej ocenie firma jest solidna dał bym jej 8/10. Jakiekolwiek awarie zgłaszane do supportu rozwiązywane są w ciągu 30 -40 min. Z całą pewnością do prostych stronek wystarcza (wersja shared). Jednak w mojej ocenie, że co bardziej wymagających rozwiązań ta wersja hostingu będzie za słaba.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Dokładnie tak jak piszesz, dla mało wymagających stron jest to dobry hosting, dla bardziej wymagających projektów trzeba poszukać czegoś innego.
Dobre podanie nie jest złe!
- pomocnik12
36 posty(ów)
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
-