Witam
Proponuję wpisywać tu hostingi z którymi wiadomo, że są problemy.
Zacznę od 2 które "przerobiłem" na sobie:
1. homehost.pl
2. ewave.pl
Niestety 1 -przestał działać po miesiącu i wygląda na to że już nie zadziała... a 2 najpierw działał później miał "pada" później znów działał, a teraz znowu leży...
17 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Nie wiem jak jest teraz, ale jakieś dwa lata temu korzystałem z usług livenet.pl . Mizerny kontakt z adminem, często problemy z serwerem, spowalniał ładowanie stronek.
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Nie wiem jak jest teraz, ale jakieś dwa lata temu korzystałem z usług livenet.pl . Mizerny kontakt z adminem, często problemy z serwerem, spowalniał ładowanie stronek.
Mam u nich Hosting i Dwa Serwery Dedykowane i ich uptime jak narazie wynosi 99.95% (dedyk jak i hosting)
Pamiętaj że motywacja jest najważniejsza ! Dzięki niej osiągam swoje wyznaczone cele 
-

Jakub Orłowski - Posty: 78
- Miejscowość: Piława Górna (Dolnosląskie)
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Miałam serwer na livenecie - serwer działał całkiem, całkiem... I można było być zadowolonym. Pod warunkiem, że się nic nie chciało od obsługi klienta, bo skontaktować się z nimi było bardzo trudno
-

Ola Żuławińska - Posty: 103
- Miejscowość: Myślenice
Ola Żuławińska napisał(a):Miałam serwer na livenecie - serwer działał całkiem, całkiem... I można było być zadowolonym. Pod warunkiem, że się nic nie chciało od obsługi klienta, bo skontaktować się z nimi było bardzo trudno
Olu, Bok odpowiada teraz max do 2-3h. po zmianie na Spółkę, firma jest prowadzona o wiele wiele lepiej oraz przenosinach z Sosnowca do Katowic (Serwerowni)...
Pamiętaj że motywacja jest najważniejsza ! Dzięki niej osiągam swoje wyznaczone cele 
-

Jakub Orłowski - Posty: 78
- Miejscowość: Piława Górna (Dolnosląskie)
Aktualizacja: domena homehost.pl nagle przestała działać - została nieopłacona - w jej miejsce pojawiła się nowa hhost.pl ale ten sam hosting i nadal taka sama porażka.
-

swirus71 - Posty: 279
Konsultanci i obsługa do bani, tak samo hosting. Niedawno znalazłem to: http://www.blog.wortale.net/30-Blad-503---czyli-jak-robia-ludzi-w-konia---3-wrzesien.html co jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że home warto unikać.
- gooral
- Miejscowość: Grudziądz
W związku z tematem reklamujemy-sie/darmowe-konta-www-specjalnie-dla-was-t1447.html to http://www.e-ring.pl
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
17 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-