Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
29 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-

greeneed - Posty: 139
- Miejscowość: Strzelin - Wrocław
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Nie wiem. PEwnie i tak musisz się tam zalogować.
Ale jak z kredytami jest to nie wiem.
Ale jak z kredytami jest to nie wiem.
-

Z tym sxc to może coś u Ciebie na kompie jest nie tak, skoro u koleżanki działa. Spróbuj może wyczyścić pamięć przeglądarki, usunąć ciastka i pliki tymczasowe. Może pomoże 
A na fotolii to musisz kupić 10 kredytów. Innego wyjścia nie ma. Moim zdaniem warto. Dużo fajnej grafiki tam jest.
A na fotolii to musisz kupić 10 kredytów. Innego wyjścia nie ma. Moim zdaniem warto. Dużo fajnej grafiki tam jest.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Już wiem o co chodziło. 
Ale przez przypadkiem się samo rozwiązało.
Ja zawsze używam firefoxa, chyba dobrze
, ale..
Przez przypadek wpisałam adres w explorerze, bo akurat testowałam stronę i chciałam sprawdzić czy w exsplorerze też mi się dobrze wyświetla. I wpisałam akurat adres w karcie explorera www.sxc.hu i kliknęłam jakieś tam zdjęcie i mi się powiększyło...
Wychodzi w takim razie na to, że możliwe że w firefoxie zainstalowały mi się jakieś ciasteczka, któe to blokują?
Ale przez przypadkiem się samo rozwiązało.
Ja zawsze używam firefoxa, chyba dobrze
Przez przypadek wpisałam adres w explorerze, bo akurat testowałam stronę i chciałam sprawdzić czy w exsplorerze też mi się dobrze wyświetla. I wpisałam akurat adres w karcie explorera www.sxc.hu i kliknęłam jakieś tam zdjęcie i mi się powiększyło...
Wychodzi w takim razie na to, że możliwe że w firefoxie zainstalowały mi się jakieś ciasteczka, któe to blokują?
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
-

Eryk - Posty: 60
- Miejscowość: Ruda Sl.
Świetna ta woda, poczułem się jak w czasach dzieciństwa kiedy całymi dniami byłem w lepiony w akwarium, a posiadałem w swoim pokoju naprawdę spory okaz. prawie 500 litrów
Świetny pomysł.
- Mateusz Szczęsny
Fajnie że się podoba. POwiedzmy że już bliżej jak dalej do uruchomienia tego czegoś 
-

29 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość