co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
dobry serwis, to serwis przyciągający wzrok; wszystko o grafice, designie serwisów

Ja bym jeszcze dodał obrazki do książek.

To jednak naprawdę pomaga w sprzedaży. Kiedyś widziałem taki przypadek na eayu. Były 2 firmy. Jedna miała książki z okłądką, a druga bez. Firma z okłądkami miała ponad 2 razy większą skuteczność.

Po 2 PROMOCJA:

Interesujesz sie militariami? Chcesz iść do wojska? A może po prostu interesujesz sie nożami? Ta książka jest stworzona dla Ciebie! Nóż jest jednym z najstarszych rodzajów broni, przez dziesiątki tysięcy lat podlegał on różnym przemianom, dzięki której mamy dzisiaj różne jego kształty i wymiary, w zależności od potrzeb do jakich nóż będzie nam potrzebny.
Szczerze mówiąc to mnie nie interesuje jakie włąściwości ma ten nóż i jego historia. Ja nadal nie wiem co mi da ta książka i dlaczego powinienem ją kupić. KORZYŚCI więcej KORZYŚCI podaj dla klienta.

Mógłbyś także podać spis treści i fragment. I to najlepszy Ja chciałbym wiedzieć np.: co kupuję.

A tak to stroka ciekawa. Życze powodzenia, bo sam się tym kiedyś interesowałem. ;)

Kamil 'Camillus2' Kuczyński

ps. NIestety, ale nie mogę edytować.

Więcej o skutecznej promocji możesz poczytać tutaj.http://www.ekademia.pl/serwis/CNEB#t22448 Co prawda jest to drogie, ale ja nie żałuję. żałuję tylko, że nie kupiłem tego rok wczesniej. :glupek2:

Przydało mi się jeszcze to: http://www.ekademia.pl/kurs/IM1_23_Promocja_w_Internecie#t22448 Dzięki temu oglądalnośc podskoczyła mi 3 razy. Kiedyś, aby dojść do oglądalności 200 osób miesięcznie musiałem czekać około 2 tygodni. Po tym kursie zrobiłem to w 3-4 dni. A i tak nie wykorzystałem w pełni jego możliwości.

Kamil 'Camillus2' Kuczyński

Poprzednia

Wróć do Grafika

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość