Rok założenia: 2008Kontakt
dobry serwis, to serwis przyciągający wzrok; wszystko o grafice, designie serwisów
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

To może ktoś mi to wytłumaczy :-) Chętnie bym się nauczyła czegoś nowego, ale jak ja nie rozróżniam javy od java script to nie wiem za co mam się wziąść :-)

Awatar użytkownika
Agata 'soleil' Rutowicz

Miejscowość: Ziębice

JavaScript to bardzo przydatna technologia kiedyś w sumie niedoceniana albo używana do pierdół typu zegarek na stronie itp. Jak masz chęci to zrobiłem kiedyś taki prosty (ale myślę, że rzeczowy) kursik --> http://soundpage.info/kurs_javascript/ (jest tam również trochę jQuery).

Awatar użytkownika
bartekmedon

Tutaj masz plugin do jqery i prosty i przejrzysty opis jak zastosować go aby uzyskać efekt, na którym ci zależy. Niestety strona w języku Szekspira.
http://medienfreunde.com/lab/innerfade/
Daj znać jeśli będziesz miała problem.

Piotr Marcinów

Myślę, że na teraz wystarczy mi to całe jqery :-)

Dałam jakoś radę :-) Będzie działało :D:D

Dziękuję.

A co do Twoich kursów Bartuś to na pewno w końcu siądę i się wczytam :-)

Ale teraz tyle na głowie.

Praca i studia ;-(

Awatar użytkownika
Agata 'soleil' Rutowicz

Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):...
Praca i studia ;-(

Hehe skąd ja to znam. Ja już mam odruch wymiotny patrząc na moją prace dyplomową :mrgreen:

Awatar użytkownika
bartekmedon

bartekmedon napisał(a):
Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):...
Praca i studia ;-(

Hehe skąd ja to znam. Ja już mam odruch wymiotny patrząc na moją prace dyplomową :mrgreen:

No ja muszę napisać pracę licencjacką.
I chyba założę z tej okazji nowy temat, to może mi pomożecie :-)

Bo temat to będzie coś w stylu "wykorzystanie narzędzi cyfrowych do promocji firmy na przykładzie akcji reklamowej jakiejś firmy....", a z tą jakąś firmą będę miała chyba problem.

A ty jaki masz temat?

Awatar użytkownika
Agata 'soleil' Rutowicz

A ja robię takie cudo "Internetowy System Historii Nauki Ucznia" :D

Generalnie moja praca inż. to napisanie programu (jak najlepiej się da), a treść opiera się już właśnie o produkt (program).

Awatar użytkownika
bartekmedon

bartekmedon napisał(a):A ja robię takie cudo "Internetowy System Historii Nauki Ucznia" :D

Generalnie moja praca inż. to napisanie programu (jak najlepiej się da), a treść opiera się już właśnie o produkt (program).

Wow... no to masz zadanie :-)
Powodzenia życzę w takim razie :D

Awatar użytkownika
Agata 'soleil' Rutowicz

A dzięki, dzięki. Już praktycznie program mam gotowy chociaż przyznam, że już nie mogę na niego patrzeć :lol: Mam nadzieję, że promotorowi wszystko spasuje ;)

No i Tobie oczywiście również powodzenia :)

Awatar użytkownika
bartekmedon

Poprzednia

Wróć do Grafika