Ok. Na kiedy potrzebujesz?
Czy to ma być w formie tutoriala?
20 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
To ma być jakaś krótka praca, żeby on miał podkładkę na ocenę
A ja to na weekend potrzebuję. :p
I co za to chcesz
I co za to chcesz
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
W związku z tym że nastąpiła przeprowadzka z Wrocka do Strzelina to niejako stałaś się sąsiadką.
Potraktujemy to jako pomoc sąsiedzką
Co Ty na to?
Muszę wymyśleć sobie temat. Czy może to być coś o renderingu? Albo o podstawach modelingu?
Co Ty na to?
Muszę wymyśleć sobie temat. Czy może to być coś o renderingu? Albo o podstawach modelingu?
greeneed - ciągły brak czasu
-

greeneed - Posty: 139
- Miejscowość: Strzelin - Wrocław
Tomasz Fabiszak napisał(a):Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):(...)
To my zwykłe biurko mamy zrobić z jakims kubeczkiem
No moja grupa akurat miała maye, ale jakbys mi taki stoliczek dał to ja nie wiedziałabym jak udowodnić gościowi, że sama to zrobiłam, więc wolałabym pracę
Czyli co nie chce Ci się pisać?
A Ty Agato, czemu sama tego nie zrobisz?
Jak dostaniesz gotową pracę o grafice, to poziom jej szczegółowości również może być trudny do udowodnienia przez Ciebie
Daj spokój. Ja w ubiegłym roku musiałem zmierzyć się z Rhinocerosem. Dałem radęZrobić kubek, jakieś obiekty w przestrzeni i kaczkę..
Skoro ja, koder, dałem radę to i Ty graficzka tym bardziej powinnaś mieć ambicję, by to zrobić.
Żeby potem ludzie nie bali się zlecać prace. Mój kolega z byłej pracy (całkiem dobry programista) trafnie to kiedyś podsumował "jak widzę jakim inżynierem jestem, to aż strach chodzić do lekarza"
PS Tutaj na zachętę link do filmowego tutka jak zrobić dzbanek w Mayi.
No właśnie - mnie to trochę dziwi po co ludzie coś studiuję skoro potem nic z tego nie umieją ;/ Nie pije konkretnie do Ciebie Agatko, bo się właściwie nie znamy, ale mam chociażby kilka osób u siebie, które tą informatykę skończą, będą inżynierami, a tak naprawdę poziom ich umiejętności woła o pomstę do nieba. Wiadomo nie każdy ma takie, a takie zdolności i ja to doskonale rozumiem, ale często brak umiejętności itd. nie wynika z talentu, ale ze zwykłego lenistwa, braku ambicji itd. Dla mnie to dziwne, po co więc ktoś taki robi techniczne studia itp. Szkoda kasy i czasu.
I jeszcze raz podkreślam - do nikogo tutaj nie pije żeby nie było
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
bartekmedon napisał(a):Tomasz Fabiszak napisał(a):Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):(...)
To my zwykłe biurko mamy zrobić z jakims kubeczkiem
No moja grupa akurat miała maye, ale jakbys mi taki stoliczek dał to ja nie wiedziałabym jak udowodnić gościowi, że sama to zrobiłam, więc wolałabym pracę
Czyli co nie chce Ci się pisać?
A Ty Agato, czemu sama tego nie zrobisz?
Jak dostaniesz gotową pracę o grafice, to poziom jej szczegółowości również może być trudny do udowodnienia przez Ciebie
Daj spokój. Ja w ubiegłym roku musiałem zmierzyć się z Rhinocerosem. Dałem radęZrobić kubek, jakieś obiekty w przestrzeni i kaczkę..
Skoro ja, koder, dałem radę to i Ty graficzka tym bardziej powinnaś mieć ambicję, by to zrobić.
Żeby potem ludzie nie bali się zlecać prace. Mój kolega z byłej pracy (całkiem dobry programista) trafnie to kiedyś podsumował "jak widzę jakim inżynierem jestem, to aż strach chodzić do lekarza"
PS Tutaj na zachętę link do filmowego tutka jak zrobić dzbanek w Mayi.
No właśnie - mnie to trochę dziwi po co ludzie coś studiuję skoro potem nic z tego nie umieją ;/ Nie pije konkretnie do Ciebie Agatko, bo się właściwie nie znamy, ale mam chociażby kilka osób u siebie, które tą informatykę skończą, będą inżynierami, a tak naprawdę poziom ich umiejętności woła o pomstę do nieba. Wiadomo nie każdy ma takie, a takie zdolności i ja to doskonale rozumiem, ale często brak umiejętności itd. nie wynika z talentu, ale ze zwykłego lenistwa, braku ambicji itd. Dla mnie to dziwne, po co więc ktoś taki robi techniczne studia itp. Szkoda kasy i czasu.
I jeszcze raz podkreślam - do nikogo tutaj nie pije żeby nie było
Jestem na wydziale Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna, kierunek Dziennikarstwo Komunikacja Elektroniczna specjalność: Media Cyfrowe i Komunikacja Elektroniczna.
M.in. miałam już zajęcia z:
flash, grafika, podstawy html, elementy prawa, historia 20 wieku, dziennikarstwo radiowe, dziennikarstwo telewizyjne, fotografia, dziennikarstwo gazetowe, cyberkultura, perswazja, piar, podstawy hipertekstu, dźwięk w mediach cyfrowych, filozofia, politologia, historia mediów, montaż filmowy, podstawy operatora kamery, eurystyka i retoryka, etyka mediów jak sobie coś przypomnę to ci dopiszę, a piszę to tylko po to, żebyś zrozumiał, że jak kosmetyczka studiuje kosmetologię i uczy się wszystkiego to może otworzyć salon piękności i robić tylko paznokcie. A to oznacza przekładając na mnie, że to, że uczę się tyle przedmiotów i są takie różnorodne przedmioty to nie znaczy, że jak akurat ktoś mi pomoże z grafiki 3d to będę złą dziennikarką chociażby albo kimkolwiek innym wykorzystując niektóre umiejętności zdobyte na studiach.
Znam takich co studiują jedno a robią całkiem co innego i mogą robić to dobrze więc studia, kierunek studiów czy też zajęcia na które się chodzi lub z nich wieje nie decydują kim będziesz i jak będziesz wykonywać ten zawód.
Na studia poszłam, żeby mieć papier, a kierunek studiów wybrałam pod kątem co bym chciała się dowiedzieć i jakie umiejętności nabyć. A co kto z tymi umiejętnościami zdobytymi na studiach zrobi to już jest jego problem.
I w ogóle nie piję tutaj do Ciebie
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

greeneed napisał(a):W związku z tym że nastąpiła przeprowadzka z Wrocka do Strzelina to niejako stałaś się sąsiadką.
Co Ty na to?
No to witaj sąsiedzie
Mam znajomych w Strzelinie
A i kolega ze mną na studiach jest ze Strzelina, który genialnie się grafiką zajmuje
W takim razie po sąsiedzku jakoś się dogadamy
A co Cię do Strzelina sprowadziło?
-

Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):Jestem na wydziale Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna, kierunek Dziennikarstwo Komunikacja Elektroniczna specjalność: Media Cyfrowe i Komunikacja Elektroniczna.
M.in. miałam już zajęcia z:
flash, grafika, podstawy html, elementy prawa, historia 20 wieku, dziennikarstwo radiowe, dziennikarstwo telewizyjne, fotografia, dziennikarstwo gazetowe, cyberkultura, perswazja, piar, podstawy hipertekstu, dźwięk w mediach cyfrowych, filozofia, politologia, historia mediów, montaż filmowy, podstawy operatora kamery, eurystyka i retoryka, etyka mediów jak sobie coś przypomnę to ci dopiszę, a piszę to tylko po to, żebyś zrozumiał, że jak kosmetyczka studiuje kosmetologię i uczy się wszystkiego to może otworzyć salon piękności i robić tylko paznokcie. A to oznacza przekładając na mnie, że to, że uczę się tyle przedmiotów i są takie różnorodne przedmioty to nie znaczy, że jak akurat ktoś mi pomoże z grafiki 3d to będę złą dziennikarką chociażby albo kimkolwiek innym wykorzystując niektóre umiejętności zdobyte na studiach.
Pewnie, że tak ja też miałem sporo przedmiotów bardzo mało związanych z informatyką albo z dziedzinami informatyki, które w ogóle mnie interesowały. I również je olewałem albo nawet ktoś robił mi jakiś projekt na zaliczenie, bo mi było najnormalniej na to szkoda czasu, który mogłem poświęcić na pracę, własny rozwój itd. Tak więc jeszcze raz Ci mówię, że nie chodzi mi o to Twoje 3d
Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):Znam takich co studiują jedno a robią całkiem co innego i mogą robić to dobrze więc studia, kierunek studiów czy też zajęcia na które się chodzi lub z nich wieje nie decydują kim będziesz i jak będziesz wykonywać ten zawód.
Pewnie, że tak ale w takim razie dla mnie to głupota studiować coś czego wcale się nie lubi i nie zamierza tym zajmować. Strata czasu i pieniędzy.
Agata 'soleil' Rutowicz napisał(a):Na studia poszłam, żeby mieć papier, a kierunek studiów wybrałam pod kątem co bym chciała się dowiedzieć i jakie umiejętności nabyć.
I o to chodzi
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
No to witaj sąsiedzie![]()
...A i kolega ze mną na studiach jest ze Strzelina, który genialnie się grafiką zajmuje:D
Może będę kogoś potrzebował do grafiki ze STrzelina już wkrótce. To może zapodasz namiar na tego kogoś? Ale to via PM.
W takim razie po sąsiedzku jakoś się dogadamy
Też tak myślę. W ogóle to pochodzę ze Strzelina i z przyczyn ekonomicznych wróciłem. W skrócie, tańsze mieszkania niż we Wro, a daleko nie jest.
greeneed - ciągły brak czasu
-

greeneed - Posty: 139
- Miejscowość: Strzelin - Wrocław
greeneed napisał(a):No to witaj sąsiedzie![]()
...A i kolega ze mną na studiach jest ze Strzelina, który genialnie się grafiką zajmuje:D
Może będę kogoś potrzebował do grafiki ze STrzelina już wkrótce. To może zapodasz namiar na tego kogoś? Ale to via PM.W takim razie po sąsiedzku jakoś się dogadamy
Też tak myślę. W ogóle to pochodzę ze Strzelina i z przyczyn ekonomicznych wróciłem. W skrócie, tańsze mieszkania niż we Wro, a daleko nie jest.
A pracujesz we Wrocławiu? Mój kolega też pracuje we Wrocławiu i dojeżdża do Strzelina. A ja bezrobotna i szukam pracy a dodatkowo mieszkania. Patrzyliśmy z narzeczonym na mieszkania w Strzelinie, ale ceny sa o wiele większe niż w Ząbkowicach. Może znasz kogoś tu z okolic co ma mieszkanie do sprzedania?
-

20 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-