Wszystko było ok, okno dokowane "warstwy" wyświetlało się poprawnie, a kilka dni temu nie wiem co się stało warswty zniknęły. Otwieram plik sz warstwami, okno dokowane jest na miejscu, ale nie widać warstw, nie wyświetlaj się. Klawiszami da się pomiędzy nimi ruszać, i wszystko działa, tylko nie ma podgldu na warswty w oknie warstw.
Instalowałam program na nowo, ale nie pomogło, czy to wina mojego laptopa czy czego?
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Nie jestem pewien, bo nigdy nie miałem takich problemów, ale jeśli instalujesz ponownie, to powinnaś usunąć (lub przenieść w inne miejsce) katalog .gimp-2.6 (w innych wersjach nazwa może być inna, ale będzie się zaczynała od .gimp) znajdujący się w Twoim katalogu domowym (zwykle Documents and settings\nazwa użytkownika\.gimp-2.6). Są tam też inne ustawienia, więc się nie zachowają, więc lepiej na próbę przenieść ten katalog po odinstalowaniu, a przed ponowną instalacją.
Pozdrawiam,
Michał
Pozdrawiam,
Michał
- Michał Otroszczenko
- Miejscowość: Warszawa
Pomogło, wielkie dzięki 
A czemu mogło się tak stać? Nie chcę, drugi raz mieć z tym problem.
A czemu mogło się tak stać? Nie chcę, drugi raz mieć z tym problem.
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Niestety nie mam pojęcia co mogło być powodem. W tej chwili przyszły mi jeszcze dwa rozwiązania do głowy: Edycja->Preferencje i przycisk Resetuj, albo z Okna->Ostatnio zamknięte doki. I instalowanie jak najnowszej wersji GIMPa.
Pozdrawiam,
Michał
Pozdrawiam,
Michał
- Michał Otroszczenko
- Miejscowość: Warszawa
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-