Znacie jakieś inne darmowe oprócz kompnentów googli
26 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ja korzystam z /stat.4u.pl co o tym uważacie?
liczniki ze statystykami?
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
No cóż Agato, Google Analytics miażdży wszystkie skrypty do statystyk i takie staty właśnie Ci polecam. Żadnych reklam, ikonek na Twojej stronie. Czysta informacja aktualizowana co 24 h i rewelacyjny eksport raportów do formatu pdf. Bardzo wygodne dla właścicieli wielu stron, można mieć wszystkie na jednym koncie 
Zakres informacji jakie nam podają te statystyki i sposób w jaki wyświetlają jest niesamowity
Zakres informacji jakie nam podają te statystyki i sposób w jaki wyświetlają jest niesamowity
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Ja się boję tego googla, bo się przymieżam i nie łapię. Cięzko z moim angielskim i to mi utrudnia poruszanie się po tym wszystkim.
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Istnieje polska wersja google anlytics. Wystarczy ją wybrać w górnym pasku.
- Krzysztof 'Junior' Trybulski
Instaluje się jak każde inne statystyki, a poza tym są już po polsku. Korzystam z nich od paru miesięcy, jestem bardzo zadowolony. Jak masz konto gmail to w każdej chwili możesz sobie założyć te staty. Tylko trzeba zatwierdzić kod po instalacji, jak nie będziesz mogła znaleźć gdzie to Cię pokieruję (sam szukałem na początku). Moim zdaniem, 30 min szperania w tych statystykach i będziesz wiedziała co gdzie siedzi 
-

A mógłby mi ktoś krok po kroku z linkami powiedzieć co mam po kolei zrobić? Wiem, że głupie, ale ja poprostu nie wiem jak i gdzie to ugryźć.
-

Mam przewodnik w pdf po polsku. Daj maila to Ci wyślę 
Możesz podać na PW oczywiście.
Możesz podać na PW oczywiście.
-

Agatko,
Poradziłaś sobie ze statystykami Google Analytics?
Jakby co, to prawdopodobnie najlepszy darmowy poradnik GA w Sieci, znajduje się tutaj: poradnik Google Analytics.
PS. Nie wiem czy zauważyliście, ale staram się nawet obce serwisy, że tak powiem, linkować z odpowiednimi, korzystnymi dla nich anchor tekstami (tytułami linków). Polecam Wam to samo. Nie bądźmy psami ogrodników - jak o czymś piszemy, znaczy, że warto, więc niech i link z fajnym anchorem będzie coś wart
Poradziłaś sobie ze statystykami Google Analytics?
Jakby co, to prawdopodobnie najlepszy darmowy poradnik GA w Sieci, znajduje się tutaj: poradnik Google Analytics.
PS. Nie wiem czy zauważyliście, ale staram się nawet obce serwisy, że tak powiem, linkować z odpowiednimi, korzystnymi dla nich anchor tekstami (tytułami linków). Polecam Wam to samo. Nie bądźmy psami ogrodników - jak o czymś piszemy, znaczy, że warto, więc niech i link z fajnym anchorem będzie coś wart
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Stat4u odradzam. Jeśli masz stronę skierowaną na zarabianie to takie wyskakujące reklamy z okienkami mogą ci stanowczo odstraszyć klientów.
Najlepiej jeśli strona jest na płatnym serwerze popytaj się twojego administratora by cię pokierował na odpowiednie statystyki albo tak jak koledzy piszą google analytics.
Najlepiej jeśli strona jest na płatnym serwerze popytaj się twojego administratora by cię pokierował na odpowiednie statystyki albo tak jak koledzy piszą google analytics.
http://www.nostalgia.pl - portal twojego dzieciństwa
-

Gumisio - Posty: 24
Stat4u wyświetla jakieś reklamy? Od kiedy to takie coś ma miejsce, bo jedyne reklamy jakie ja widziałem od stat4u to na ich stronie podczas przeglądania statystyk, ewentualnie jestem szczęśliwcem, że mnie takie reklamy jeszcze nie dopadły. Można więcej słów na ten temat usłyszeć? Bo pierwsze co się mi obiło, że stat4u jakieś reklamy puszcza.
- Mateusz Szczęsny
26 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Google Analytics i inne statystyki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość