U mnie Piwik strasznie zamulał stronę, więc nie używam (tak z ciekawości na początku testowałem).
Może pytanie będzie trochę banalne, ale naprawdę nie wiem. Co dają "statystyki aktualizowane w czasie rzeczywistym"? To bardziej przyda się dla pozycjonerów niż zwykłemu użytkownikowi, co nie? Czym takie statystyki różnią się od tych od Analytics?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
26 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Google też poinformowało że dla zalogowanych użytkowników będą ukrywane refy z wyników organicznych czyli nie dowiemy się co wpisał delikwent żeby trafić na naszą stronę, w adwordsie nadal będą wszystkie informacje.
-

swirus71 - Posty: 292
Będą będą. Tylko trzeba sobie zadać pytanie ile osób przegląda strony zalogowanych na konto google. Przeprowadzano nie tak dawno badania na ten temat i jest to znikomy procent (z tego co pamiętam to mniej niż 5%). Wiadomo zawsze do trochę zafałszowuje, rzeczywistość ale myślę, że jest to do przeżycia 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
a co będzie jak G+ zyska popularność zbliżoną do Face'a?? Ludzie będą non stop zalogowani do konta G i wtedy może się okazać że to więcej niż 5%.
-

Zgadza się, masz racje. Tylko, że puki co G+ to serwis dla Geeków i puki google na wkręci super funkcji której FB nie bedzie mógł skopiować, to ludzie z niechęcią będą przechodzić do G+. Nie potrzeba 2 społecznosciówek. Nawet jeśli jest wzrost użytkowników w PL to zakładają konta i nie żyją na nich.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Cóż - sam mam konto i tu i tu... i jeśli zaglądam na nie 1/tydzień to już często
- jestem wzorcowym "antyspołecznikiem"
a już te wszystkie zaproszenia do gier czy informacje co kto na obiadek ugotował to mnie na maxa rozwalają;)
a już te wszystkie zaproszenia do gier czy informacje co kto na obiadek ugotował to mnie na maxa rozwalają;)-

26 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Google Analytics i inne statystyki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość