26 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
W stat4u trzeba bodajże przy bezpłatnej opcji wstawić button do nich i to wszystko. Ale, żeby wyskakiwały reklamy to nie widziałem na stronach, które miały zainstalowane te statystyki.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Miałem Stat4u i również nie zauważyłem reklam. Jednak w kodzie który należało wkleić był baner od nich, tak jak napisał Paweł.
Osobiście nie wiem po co szukać statystyk skoro Google daje darmowe bez żadnych reklam i banerków. Statystyki dobre zarówno dla tych którzy chcą tylko licznik odwiedzin oraz dla bardziej oczekujących userów, takich jak ja
Osobiście nie wiem po co szukać statystyk skoro Google daje darmowe bez żadnych reklam i banerków. Statystyki dobre zarówno dla tych którzy chcą tylko licznik odwiedzin oraz dla bardziej oczekujących userów, takich jak ja
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Niech ktoś da jakieś screeny bo nie uwierzę jak nie zobaczę
No kurde, dla mnie to jakiś kosmos, korzystam od długie czasu z tego właśnie "statystykodawcy" bo nie jestem wymagający ale z reklamami - się nie spotkałem.
- Mateusz Szczęsny
Ja coś nie miałam czasu wgryźć się z Google Analytics, ale stat mi nie przeszkadza.
Szybka rejestracja i tyle co potrzebuję informacji jest.
Pewnie jak już załapię wujka googla to nie zamienię go nigdy na nic innego, ale to jeszcze potrwa
P.S. I chyba ktoś kitował z reklamami, bo jeszcze ani jednego screena nie widzę
Szybka rejestracja i tyle co potrzebuję informacji jest.
Pewnie jak już załapię wujka googla to nie zamienię go nigdy na nic innego, ale to jeszcze potrwa
P.S. I chyba ktoś kitował z reklamami, bo jeszcze ani jednego screena nie widzę
"Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale to osiem godzin czekania na wyjście to już lekka przesada."
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Agata,
Google Analitycs jest bardzo przydatne i tylko na pierwszy rzut oka wydaje się skomplikowane. Sama sobie tego nie instalowałam, ale teraz przerzuciłam poradnik, który poleca Paweł i myślę, że z następną stroną poradzą sobie sama. Myślę, że Ty też
Pozdrawiam!!
Google Analitycs jest bardzo przydatne i tylko na pierwszy rzut oka wydaje się skomplikowane. Sama sobie tego nie instalowałam, ale teraz przerzuciłam poradnik, który poleca Paweł i myślę, że z następną stroną poradzą sobie sama. Myślę, że Ty też
Pozdrawiam!!
-

FiolkaX - Posty: 28
- Miejscowość: Bydgoszcz, Koronowo
Pozwolę sobie odświeżyć temat i polecić piwika: http://pl.piwik.org/
Bardzo fajna analityka - któą używam dla stron, któch z pewnych względów nie chcę podpinać pod GA
Bardzo fajna analityka - któą używam dla stron, któch z pewnych względów nie chcę podpinać pod GA
Indeks Stron WWW i kolejny Katalog Stron Internetowych
-

swirus71 - Posty: 279
Nie jestem aktualny w temacie, ale kiedyś było tak, że jak ktoś miał darmowe konto, wówczas wyskakiwały reklamy.
Z darmowych statystyk nie najgorzej, a nawet dobrze sprawuje się gostats. W wersji darmowej nie ma wprawdzie wielu opcji, ale mimo wszystko wystarczą. Może nawet lepsze dla początkujących od google (którego z jakichś tam subiektywnych przyczyn jakoś specjalnie nie lubię)
Pozdrawiam
Z darmowych statystyk nie najgorzej, a nawet dobrze sprawuje się gostats. W wersji darmowej nie ma wprawdzie wielu opcji, ale mimo wszystko wystarczą. Może nawet lepsze dla początkujących od google (którego z jakichś tam subiektywnych przyczyn jakoś specjalnie nie lubię)
Pozdrawiam
- favor
Tak jak wspomniał swirus71 Pivik jest bardzo dobrą alternatywą, zwłaszcza jak się chce, żeby google nie wiedziało za dużo o Twojej stronie 
-

krystian piątek - Posty: 443
- Miejscowość: Kielce
Nowa funkcjonalność w Analyticsie:
Google poinformował właśnie, że w Google Analytics dostępne będą statystyki aktualizowane w czasie rzeczywistym. Dane real-time widoczne będą w nowopowstałej zakładce, znajdującej się w sekcji „Dashboard”, wyłącznie w nowym interfejsie Analytics. Nowa zakładka powinna być dostępna u wszystkich użytkowników w ciągu 1-2 tygodni.
Google poinformował właśnie, że w Google Analytics dostępne będą statystyki aktualizowane w czasie rzeczywistym. Dane real-time widoczne będą w nowopowstałej zakładce, znajdującej się w sekcji „Dashboard”, wyłącznie w nowym interfejsie Analytics. Nowa zakładka powinna być dostępna u wszystkich użytkowników w ciągu 1-2 tygodni.
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 398
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
26 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Google Analytics i inne statystyki
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość