To znaczy, że nie można zapłacić przez szybkie płatności (np.: Platnosci.pl/DotPay.pl)?
warto zostać Konsultantką FM Group.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
27 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Nie można jest tylko przelew bankowy i karta. Płatność kartą jest automatyczna, wiec jeśli ją wybierzesz to Ci będzie pobierało automatycznie z konta pieniądze.
-

patryksokalski - Posty: 95
- Miejscowość: Stargard Szczeciński
Można wybrać taką opcję, ale można również robić przedpłaty kartą i wtedy sami nie pobiorą Ci kasy.
-

Szymon Zeifert - Posty: 68
Witam,
Z góry przepraszam za odkopanie wątku, ale mam pewien sposób jak można zdobyć taki kupon za darmo (o wartości 200zł)...
Po pierwsze trzeba prowadzić działalność gospodarczą i na to nie ma wyjątku. Aby otrzymać kupon zakładamy konto firmowe w mbanku (kliknij tutaj), które nic nas nie kosztuje. W dodatku mamy bezpłatne przelewy do ZUS i US, więc sam miód
Po założeniu konta składamy wniosek o rejestrację na portalu MikroFirmy - w ten sposób bezpłatnie założymy "wizytówkę" na tym portalu, którą możemy przyporządkować do odpowiedniej kategorii oraz dodatkowo zamieścić tam ogłoszenie - oczywiście wszystko BEZPŁATNIE. Ponadto, po zalogowaniu do naszego profilu na portalu mikrofirmy.pl będziemy mogli wygenerować kod na AdWords oraz na usługi w nazwa.pl (strona www, serwer i domena - oczywiście za darmo!) . Jeżeli jesteś zainteresowany samym kuponem na usługi nazwa.pl, to napisz PW do mnie - otrzymasz ode mnie kupon za darmo.
Tak więc jedyny warunek, jaki musimy spełnić, to posiadać działalność gospodarczą. Później już z górki ...
Z góry przepraszam za odkopanie wątku, ale mam pewien sposób jak można zdobyć taki kupon za darmo (o wartości 200zł)...
Po pierwsze trzeba prowadzić działalność gospodarczą i na to nie ma wyjątku. Aby otrzymać kupon zakładamy konto firmowe w mbanku (kliknij tutaj), które nic nas nie kosztuje. W dodatku mamy bezpłatne przelewy do ZUS i US, więc sam miód
Po założeniu konta składamy wniosek o rejestrację na portalu MikroFirmy - w ten sposób bezpłatnie założymy "wizytówkę" na tym portalu, którą możemy przyporządkować do odpowiedniej kategorii oraz dodatkowo zamieścić tam ogłoszenie - oczywiście wszystko BEZPŁATNIE. Ponadto, po zalogowaniu do naszego profilu na portalu mikrofirmy.pl będziemy mogli wygenerować kod na AdWords oraz na usługi w nazwa.pl (strona www, serwer i domena - oczywiście za darmo!) . Jeżeli jesteś zainteresowany samym kuponem na usługi nazwa.pl, to napisz PW do mnie - otrzymasz ode mnie kupon za darmo.
Tak więc jedyny warunek, jaki musimy spełnić, to posiadać działalność gospodarczą. Później już z górki ...
Zarabiaj na zwrocie podatku za pracę za granicą dzięki MULTI-TAX
-

tkolpaczek - Posty: 33
- Miejscowość: Nowa Sól
Można też dodać Firmę do map Google i wtedy też przysyłają co jakiś czas kupony adwords (pocztą tradycyjną).
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Nie ładnie się chcesz bawić
1. nie przejdzie dodanie 2 kouponów
2. możesz dostać kukułę, aczkolwiek parę miesięcy robiłem test i udało się tego dokonać. Ważne żeby w tym samym czasie nie była aktywna kampania na 2 różnych kontach.
Koleszko baw się zgodnie z regułami
1. nie przejdzie dodanie 2 kouponów
2. możesz dostać kukułę, aczkolwiek parę miesięcy robiłem test i udało się tego dokonać. Ważne żeby w tym samym czasie nie była aktywna kampania na 2 różnych kontach.
Koleszko baw się zgodnie z regułami
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
27 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-