Nie wiem jaką masz wizję i plan biznesu, ale według mnie nie warto bawić się w branding i budowanie świadomości marki dopóki nie masz biznesu, który przynosi Ci sześciocyfrowy miesięczny zysk.
Skup się na marketingu bezpośrednim. Musisz zoptymalizować (oczywiście najpierw określić, ale sądzę że to masz już za soba) cały proces: od momentu, kiedy ściągasz odwiedzającego na swoją stronę, aż coś kupi. Potem wpuszczasz ruch na stronę i obliczasz swoje metryki, przede wszystkim najważniejszą:
ile jest dla Ciebie warty 1 odwiedzający.
Potem testujesz różne wersje np. nagłówków itp oraz wprowadzasz przeróżne inne techniki, o których nie ma miejsca tu pisać, żeby współczynniki konwersji i wartość jednego odwiedzającego były jak najwyższe.
Kiedy już wiesz ile jest warty dla Ciebie jeden odwiedzający to wiesz ile możesz wydać na jego zdobycie, prawda?
Jeśli każdy jest wart 0,3zł to wiesz, że możesz w adwords reklamować się poniżej tej kwoty i zawsze będziesz na plusie, albo zatrudnić kogoś, aby pisał ze Ciebie posty na forach (bo np. wiesz że napisanie 1 posta będzie kosztować 1 zł, a wejdzie 5 osób, które Ci dadzą 1,50zł więc jesteś na plusie)
A jeśli nie znasz swoich liczb, to nie robisz biznesu tylko bawisz się w loterię...
Mam nadzieję, że Cię tym zachęciłem - to nie jest trudne, tylko trzeba mieć plan i według niego podążać. Wtedy wszystko jest jakoś z górki...

Pozdrawiam
Szymon Zeifert
P.S Również nie rozumiem do końca sformułowania "inwestowanie niewielkich kwot w AdWords". Musisz zmienić myślenie, jeśli chcesz zobaczyć kasę z biznesu! Jeśli na każde wydane 100 zł w Adwords, zarobisz 130 zł, to chcesz wydać ile tylko wlezie! Odnosi się to oczywiście do każdego typu promocji. Marketing to gra liczb...