Witam,
mam do Was malutką prośbę.
Czy ktoś mógłby sprawdzić, czy u niego na kompie mój blog też się rozjeżdża (u mnie właśnie zaczął i nie wiem czy to nie przeglądarka ześwirowała):
http://www.uczsieszybko.pl
Pozdrawiam i dzięki
Szymon Zeifert
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
No problem :] fajnie, że już wszystko działa ;]
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Hej!
Tak pobieżnie rzuciłem okiem na Twoją twórczość i zauważyłem w linii 177 ifa, który jest niedomknięty.
Nie wiem, czy ten if tam powinien być i jest niezamknięty, czy wkradł się przez przypadek, ale zaczął bym od niego
Pozdrawiam
R.
Tak pobieżnie rzuciłem okiem na Twoją twórczość i zauważyłem w linii 177 ifa, który jest niedomknięty.
Nie wiem, czy ten if tam powinien być i jest niezamknięty, czy wkradł się przez przypadek, ale zaczął bym od niego
Pozdrawiam
R.
-

lapti - Posty: 610
Dzięki za info - czyli rozumiem, że się rozjeżdża...
W takim razie zacznę szukać. Co do ifa, to u mnie w 177 linijce nie ma żadnego ifa
???
W takim razie zacznę szukać. Co do ifa, to u mnie w 177 linijce nie ma żadnego ifa
-

Szymon Zeifert - Posty: 68
Pewnie patrzyłeś w źródła plików, a ja w źródło, które wyświetla przeglądarka.
Skopiuje zawartość 177 linijki
przez co komentarz zamyka się dopiero w:
Dodatkowo zwróć uwagę na wpis z 20 paź. To właśnie w jego okolicach wszystko się psuje
Miłego naprawiania
R.
Skopiuje zawartość 177 linijki
- Kod: Zaznacz wszystko
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves /> <w:TrackFormatting /> <w:PunctuationKerning /> <w:ValidateAgainstSchemas /> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF /> <w:LidThemeOther>EN-US</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables /> <w:SnapToGridInCell /> <w:WrapTextWithPunct /> <w:UseAsianBreakRules /> <w:DontGrowAutofit /> <w:SplitPgBreakAndParaMark /> <w:DontVertAlignCellWithSp /> <w:DontBreakConstrainedForcedTables /> <w:DontVertAlignInTxbx /> <w:Word11KerningPairs /> <w:CachedColBalance /> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math" /> <m:brkBin m:val="before" /> <m:brkBinSub m:val="--" /> <m:smallFrac m:val="off" /> <m:dispDef /> <a href='http://www.uczsieszybko.pl/kursy-niemieckiego/' rel="nofollow">Czytaj dalej...</a></p> <div class="cl"> </div>
przez co komentarz zamyka się dopiero w:
- Kod: Zaznacz wszystko
</div>
<div class="meta">
<div class="bg">
<span class="comments-num"><a href="http://www.uczsieszybko.pl/kursy-niemieckiego/#respond" title="Skomentuj „Kursy niemieckiego – jak najszybciej się nauczyć?”">No Comments</a></span>
<p>Posted <!-- by <a href="http://www.uczsieszybko.pl" title="Odwiedź witrynę internetową użytkownika podpisującego się „Bartek Mańko”" rel="external">Bartek Mańko</a> -->
Dodatkowo zwróć uwagę na wpis z 20 paź. To właśnie w jego okolicach wszystko się psuje
Miłego naprawiania
R.
-

Cześć,
wyrzuciłem cały ten xml i wszystko działa poprawnie
Nie wiem czemu ten kod się dodał do wpisu - nigdzie indziej tak nie mam.
Dzięki
Szymon Zeifert
wyrzuciłem cały ten xml i wszystko działa poprawnie
Nie wiem czemu ten kod się dodał do wpisu - nigdzie indziej tak nie mam.
Dzięki
Szymon Zeifert
-

Szymon Zeifert - Posty: 68
Szymon Zeifert napisał(a):Dzięki
No problem :] fajnie, że już wszystko działa ;]
-

6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Funkcjonalność / Usability
-