co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Filmiki wzbogacające naszą wiedzę o e-biznesie; mogą być linki do innych stron, jak i filmy osadzone na forum.

What The Bleep ?! Down The Rabbit Hole

Postprzez PabloM 20 Lis 2009, o 00:03

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witajcie, nie wiem czy mogę wogole tuta taki filmik dać, trochę on ucieka od głównej tematyki tego forum, ale cóż, zaryzykuje :)

Jest to o fizyce kwantowej, o nowym punkcie postrzegania świata, mówią tez dużo o tym jak myśli oddziaływują na świat itd, to jest BARDZO CIEKAWE.

Moim zdaniem bardzo mało wiemy o świecie, coś co wydawać teraz się może śmieszne i nieprawdopodobne, w przyszłości może to być nasza rzeczywistość, wystarczy się uczyć na błędach, i zobaczy jak w dawnych czasach postrzegali przyszłość... gdybyśmy im ja przedstawili taka jaka jest teraz, pewnie by nie uwierzyli, a wiec otwórzcie mozgi :)

Czekam na wasze komentarze na temat filmu!

Pozdrawiam.

PabloM

Wróć do Filmiki wideo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość