co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Filmiki wzbogacające naszą wiedzę o e-biznesie; mogą być linki do innych stron, jak i filmy osadzone na forum.

Podsyłam link do filmiku, który zrobił na mnie świetne wrażenie. Jeśli jeszcze na niego nie trafiliście - warto.

Powyżej wersja z polskimi napisami i subtelną reklamą bardzo ciekawego człowieka.

A tu - po angielsku, trochę lepszej jakości

Ostrzegam, trudno przestać się uśmiechać po tym krótkim filmie ;)

Pozdrawiam serdecznie.

Czekolada i jej sekrety.
Piotr Krzciuk

Miejscowość: Łódź

Tak to bardzo fajny film i można go oglądać na wiele różnych sposobów. Jeden z nich opisuję na swoim blogu w artykule "Jak podnieść swoje poczucie wartości".
Film jest znakomitą ilustracją tego procesu.
Zapraszam

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

A ja... ja sie bardzo wzruszyłam na tych filmach

De gustibus ...
http://docsystems.pl
Piszę poprawnie w ojczystym języku... przynajmniej się staram.
Awatar użytkownika
gru

Miejscowość: Kalisz

Ten film jest niesamowity. Takie właśnie jest życie.

I każdy z nas, kto kocha ludzi, jest entuzjastycznie nastawiony do życia i uśmiecha się ma... nieprawdopodobną przewagę nad innymi w życiu i... biznesie ;)

PS. Dziękuję, Piotrze, za te kilkanaście minut mojego życia!

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

To naprawdę wspaniałe Piotrze, że dałeś nam link do tego filmiku. Nie pozostaje nam nic innego, jak uśmiechnąć się do życia. Wówczas życie uśmiechnie się do nas. To naprawdę jest aż tak potężne i proste zarazem. Dostrzegać w innych ludziach to, co w nich najwspanialsze.

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Świetny film :D Bije pogodą ducha, radością. No i do tego ta entuzjastyczna muzyka ;)

Takie filmy pomagają poprawić samopoczucie :)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Filmiki wideo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość