6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Zapraszam do obejrzenia filmiku o motywacji. Super! 
Wiedzę w Sieci można podzielić na darmową i płatną. Jeśli chodzi o tę pierwszą, to polecam Ci z czystym sercem profesjonalnie przygotowane
kursy e-mailowe.
kursy e-mailowe.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Fajny podkład muzyczny
Szkoda tylko, że kolor czcionki często pokrywa się z kolorem tła - ciężko przeczytać.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Witam.
Naprawdę ekstra film
Każdy ze slajdów ma wartościowe przesłanki. Mi najbardziej się podoba ..."więcej ludzi marnuje czas i energię roztrząsając problemy niż rzeczywiście je rozwiązać..."
Zauważyłem że wiele osób ciągle narzeka, a najbardziej na swoją pracę. W wielu przypadkach robią to co muszą, a nie to co lubią
Zamiast coś zmienić w swoim życiu, zacząć zadawać sobie pytania dlaczego tak się dzieje szukać innych sposobów, rozwiązań, poczynić pierwsze kroki ku lepszemu jutro, to biadolą. Z doświadczenia wiem że jeśli człowiek zadaje sobie pytania,
odpowiedzi z czasem pojawią się na pewno.
Naprawdę ekstra film
Każdy ze slajdów ma wartościowe przesłanki. Mi najbardziej się podoba ..."więcej ludzi marnuje czas i energię roztrząsając problemy niż rzeczywiście je rozwiązać..."
Zauważyłem że wiele osób ciągle narzeka, a najbardziej na swoją pracę. W wielu przypadkach robią to co muszą, a nie to co lubią
odpowiedzi z czasem pojawią się na pewno.
-

Robert Palkowski - Posty: 19
- Miejscowość: Masłowice
Filmik naprawdę działa. Czuję się zmotywowany. Prawdę mówiąc nie widziałem jeszcze na Youtube tak dobrego filmu tego typu.
-

Twenty Eyes - Posty: 6
Muzyka Johnny Casha jak zawsze świetna,a teraz jeszcze w parze z dobrym przekazem.
- karolee
Muzyka bomba. Ale dla mnie tekst - hit: Gram praktyki jest więcej wart niż tona teorii.
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 398
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-