co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Filmiki wzbogacające naszą wiedzę o e-biznesie; mogą być linki do innych stron, jak i filmy osadzone na forum.

Rafał Agnieszczak - fotka.pl

Postprzez bartekmedon 7 Sie 2009, o 10:11

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Dwa filmiki gdzie występuje Rafał Agnieszczak twórca fotka.pl i nie tylko. Jak dla mnie ciekawy materiał, szczególnie warto zwrócić uwagę na startupschool.pl

http://lookr.tv/player.php?id=849
http://lookr.tv/player.php?id=850

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Dzięki Bartek za linki. Obejrzałem z przyjemnością.

Niezły koleś z tego Rafała Agnieszczaka. Kilka milionów już zarobił. I widać, że ma łeb na karku. Choć czasem nie po polskiemu gada, hehe :lol:

Ten start school wygląda ciekawie. Nie widziałem jednak Twojego zdjęcia... ;)

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

No tak szczerze to dopiero odkryłem tą "akcje" no i jak widać póki co jest ona zakończona. Trzeba poczekać na kolejną edycję. Ale przede wszystkim to nie mam (ale obmyślam :P) aż tak rewolucyjnego pomysłu :) Zresztą sam tam Rafał powiedział, że jeśli ktoś by tak miał, potrzebował wsparcia itp. to niech napisze do niego np "Rafał daj tysiaka" :P

Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
Awatar użytkownika
bartekmedon

Wróć do Filmiki wideo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość