co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Filmiki wzbogacające naszą wiedzę o e-biznesie; mogą być linki do innych stron, jak i filmy osadzone na forum.

Witajcie.

Chciałbym zaproponować, aby wrzucać tutaj linki do filmików lub stron, które pokazują jak robić ładne i skuteczne mapy myśli w free mind. A tak na marginesie, czy ktoś wie jak jak zrobić takie ładne efekty przy głównych temaach jak robi majewski w swoich filmikach? Ja na razie znalazłem i przejrzałem to :

(ogólnie jak robić i oznaczać)

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7Cw&hl=en# (Jak zrobić potem prezentacje power point z freemind)

Kamil 'Camillus2' Kuczyński

Majewski używa Mindomo a nie FreeMind. FreeMind nie kładzie takiego dużego nacisku na prezentację.

Proponuję również obejrzenie:

Awatar użytkownika
Tomasz Fabiszak

Miejscowość: Poznań

Wróć do Filmiki wideo