co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
Filmiki wzbogacające naszą wiedzę o e-biznesie; mogą być linki do innych stron, jak i filmy osadzone na forum.

Czego Ci nie powie Piotr Majewski o impleBOT i budowaniu lis

Postprzez MateuszKowalski 29 Sie 2009, o 20:08

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Zastanawiałem się, gdzie to wrzucić na forum, bo nie będę tego wrzucał wszędzie, a jest tu video, mowa jest o budowaniu listy adresowej i moja mini oferta związana z video. Postanowiłem, że wrzucę to do tego działa. Jak administracja uzna to za reklamę, okey, nie będę miał za złe usunięcie. ;)

Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej na temat budowania listy adresowej, to kliknij w ten link:
http://www.ekademia.pl/szkolenie/impleBOTekspert?t=22656

Jest to link do oferty szkolenia Piotra Majewskiego: "Zostań Ekspertem impleBOTa w 1 dzień (05.09.2009)". Podczas tego szkolenia Piotr ujawni Sekrety: "Dlaczego niektórzy użytkownicy impleBOTa z łatwością budują ogromne listy i na nich zarabiają?", gdzie punktem 9 szkolenia są techniki Precyzyjnego E-Mail Marketing.

To, co pokazałem Ci na powyższym nagraniu, to jedna z takich technik, ale o której Piotr akurat NIE mówił nam na szkoleniu Internetowy Milioner (w którym miałem przyjemność uczestniczyć :)). Na szkoleniu "Zostań Ekspertem impleBOTa w 1 dzień (05.09.2009)" pewnie poznasz więcej takich technik, jednak zanim złożysz zamówienie...

UWAGA!
Jeżeli postanowisz wybrać się to szkolenie, to mam dla Ciebie specjalny Bonus, ale tylko jeżeli złożysz zamówienie przez mój link partnerski i dasz mi na tym zarobić.

Jak widzisz nawet Piotr Majewski nie zna pewnych technik i mam dla Ciebie jeszcze jedną taką technikę, która zwiększy ilość potwierdzonych zapisów na Twoją listę adresową nawet do 94,3%.

Oto dowód (zrzut ekranu z mojego konta impleBOT):
dowod.jpg
dowod.jpg (91.25 KiB) Obejrzany 877 razy

Gdy odkryłem ten sposób, to dopiero wtedy dowiedziałem się...

Ile kosztuje niewiedza?
Gdybym wiedział o tej technice na początku tworzenia mojego e-biznesu i zwiększył ilość potwierdzeń zapisów z 75% (była średnia potwierdzeń zapisów) do chociaż 90%, to zwiększyłbym ilość osób na liście o 20%(90/75 * 100% = 120%).

Oznacza to, że straciłem około 3 000 subskrybentów, a jak podaje Piotr Majewski, każdy 1 subskrybent przynosi od 2zł do 10zł w skali roku. Średnio niech to będzie 6zł. Policzmy więc:
3000 * 6zł = 18 000zł

Wychodzi na to, że straciłem 18 000zł, bo nie wiedziałem o tej technice.

Jeśli chcesz ją poznać, zapisz się na szkolenie Piotra:
http://www.ekademia.pl/szkolenie/impleBOTekspert?t=22656

Po zapisaniu się, wyślij do mnie maila na adres: mkowalski71@gmail.com z numerem zamówienia.

Ja wtedy sprawdzę, czy naprawdę dałeś mi zarobić i jeżeli wszystko będzie się zgadzać prześlę Ci materiały:
"Jak zwiększyć ilość potwierdzeń na Twoją listę adresową nawet do 94,3%?"

--
Pozdrawiam,
Mateusz Kowalski

PS. Na to szkolenie, możesz się zapisać tylko do poniedziałku 31 sierpnia, do godziny 23:59.

PSS. Oto obiecany skrypt:
Kod: Zaznacz wszystko
<form target="_blank" action="http://www.implebot.pl/post.php" name="impleBOT.pl" method="post">
<input name="uid" type="hidden" value="[SETUP:implebot_uid]">
<input name="zrodlo" type="hidden" value="sqpage">

<div style="clear:both; padding-top:15px; display:block;">
<label style="width:140px; display:block; float:left; margin-right:0px;" for="imie">Wybierz pozycję:</label>
<select name="pole_1">
<option value="WWW1">Opcja 1</option>
<option value="WWW2">Opcja 2</option>
</select>
</div>

<div style="clear:both; margin-top:0px; display:block;">
<label style="width:140px; display:block; float:left; margin-right:0px;" for="email">E-mail:</label>
<input style="width:230px; display:block; float:left;" name="email" type="text">
</div>

<div style="clear:both; padding-top:0px; display:block;">
<label style="width:140px; display:block; float:left; margin-right:0px;" for="imie">Imię:</label>
<input style="width:230px; display:block; float:left;" name="imie" type="text">
</div>

<div style="display:block; margin-top:25px; ">
<br><input style="width:380px; " type="submit" value="Zapisz się">
</div>

</form>

MateuszKowalski

Fajny filmik - mam pytanie (ponoć nie ma głupich pytań)
co to jest "impleside"?

Czy we freebocie można też stworzyć formularz z możliwością wyboru różnych opcji?

A tak poza tym, to bardzo interesujący sposób na promowanie szkolenia partnera - zachęcające.
Pozdr. Ela

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Re: Czego Ci nie powie Piotr Majewski o impleBOT i budowaniu lis

Postprzez MateuszKowalski 29 Sie 2009, o 23:42

>Fajny filmik - mam pytanie (ponoć nie ma głupich pytań)
>co to jest "impleside"?

implesite.pl - system do zarządzania stroną www - cms Piotra Majewskiego, dobre pod stronę www, ale pod bloga lepszy zwykły serwer + wordpress, to np. stoi na implesite: http://kuzniakowala.implesite.pl/ (nie można zainstalować wordpressa, ale można podpiąć własną domeną)

Po zarejestrowaniu się (bez płacenia) jest 30 dni wersji testowej do pobawienia się. Jakby ktoś był chętny na implesite, a nie na szkolenie, to także mogę dorzuć mój bonus. ;)

Mój link partnerski:
http://www.implesite.pl/?t=22656

>Czy we freebocie można też stworzyć formularz z możliwością wyboru różnych opcji?

Teoretycznie nie, bo we freebot nie można wklejać pole_1,2,3 itd. do treści maila. Można tylko dodawać coś do nich, gdy ktoś się zapisuje, a później to analizować, lub wykorzystać dopiero po wykupieniu implebota...

...ale jest pewna furtka. ;)

Pole "nazwisko" można wykorzystać jako "pole_1". ;) Ja nazwisko wykorzystuję jako pole_6. :lol: Hehehe

>A tak poza tym, to bardzo interesujący sposób na promowanie szkolenia partnera - zachęcające.

Wiem, właśnie sprawdzam, jak to działa w praktyce. :D

>Pozdr. Ela

Pozdrawiam również. :)

MateuszKowalski

Mateusz,

Może zdradzisz nam, ile zarobiłeś na polecaniu szkolenia Piotra?
Jak się udał eksperyment?

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Re: Czego Ci nie powie Piotr Majewski o impleBOT i budowaniu lis

Postprzez MateuszKowalski 11 Paź 2009, o 13:01

Z forum się nic nie sprzedało, a z listy (200 sub.) sprzedały się dwa miejsca, ale na inne kursy. Ten nie cieszył się powodzeniem. Nawet ludzie nie pisali do mnie, że woleliby inny kurs, tylko po kilku dniach wpadły prowizje na inne kursy.

Dla mnie to nie był eksperyment, bo wiem, że jest to jedna ze skuteczniejszych metod promowania produktów z programów partnerskich, a raczej kilka metod połączonych w jedną całość. :) Nie są to oczywiście metody możliwe do wykorzystania przez wszystkich, ale do promowania się między ekspertami działają bardzo dobrze.

Fajnie działają też techniki, gdzie ludzie wiedzą, że są partnerzy, że oni zarabiają itp., ale nie wszyscy mogą zostać partnerami. :D Chyba wiesz, o czym mówię. ;)

BTW. W tym lub przyszłym tygodniu chcę zacząć robić małe, próbne "trzęsienie". Będzie dużo dobrego, darmowego stuffu, a dla partnerów chcę dać 100% prowizji. Nie wiem tylko czy uda się przez Ekademię. Chcesz Krzywy w tym uczestniczyć jako partner i/lub właściciel obsługujący pp, gdzie można by ustawić taką prowizję?

MateuszKowalski

a konkrety?

Postprzez Paweł 'krzywy' Krzyworączka 12 Paź 2009, o 23:54

Wiesz Mateusz, ja nie wchodzę w nic w ciemno. No prawie w nic ;)

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do Filmiki wideo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość