Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej na temat budowania listy adresowej, to kliknij w ten link:
http://www.ekademia.pl/szkolenie/impleBOTekspert?t=22656
Jest to link do oferty szkolenia Piotra Majewskiego: "Zostań Ekspertem impleBOTa w 1 dzień (05.09.2009)". Podczas tego szkolenia Piotr ujawni Sekrety: "Dlaczego niektórzy użytkownicy impleBOTa z łatwością budują ogromne listy i na nich zarabiają?", gdzie punktem 9 szkolenia są techniki Precyzyjnego E-Mail Marketing.
To, co pokazałem Ci na powyższym nagraniu, to jedna z takich technik, ale o której Piotr akurat NIE mówił nam na szkoleniu Internetowy Milioner (w którym miałem przyjemność uczestniczyć
UWAGA!
Jeżeli postanowisz wybrać się to szkolenie, to mam dla Ciebie specjalny Bonus, ale tylko jeżeli złożysz zamówienie przez mój link partnerski i dasz mi na tym zarobić.
Jak widzisz nawet Piotr Majewski nie zna pewnych technik i mam dla Ciebie jeszcze jedną taką technikę, która zwiększy ilość potwierdzonych zapisów na Twoją listę adresową nawet do 94,3%.
Oto dowód (zrzut ekranu z mojego konta impleBOT):
Gdy odkryłem ten sposób, to dopiero wtedy dowiedziałem się...
Ile kosztuje niewiedza?
Gdybym wiedział o tej technice na początku tworzenia mojego e-biznesu i zwiększył ilość potwierdzeń zapisów z 75% (była średnia potwierdzeń zapisów) do chociaż 90%, to zwiększyłbym ilość osób na liście o 20%(90/75 * 100% = 120%).
Oznacza to, że straciłem około 3 000 subskrybentów, a jak podaje Piotr Majewski, każdy 1 subskrybent przynosi od 2zł do 10zł w skali roku. Średnio niech to będzie 6zł. Policzmy więc:
3000 * 6zł = 18 000zł
Wychodzi na to, że straciłem 18 000zł, bo nie wiedziałem o tej technice.
Jeśli chcesz ją poznać, zapisz się na szkolenie Piotra:
http://www.ekademia.pl/szkolenie/impleBOTekspert?t=22656
Po zapisaniu się, wyślij do mnie maila na adres: mkowalski71@gmail.com z numerem zamówienia.
Ja wtedy sprawdzę, czy naprawdę dałeś mi zarobić i jeżeli wszystko będzie się zgadzać prześlę Ci materiały:
"Jak zwiększyć ilość potwierdzeń na Twoją listę adresową nawet do 94,3%?"
--
Pozdrawiam,
Mateusz Kowalski
PS. Na to szkolenie, możesz się zapisać tylko do poniedziałku 31 sierpnia, do godziny 23:59.
PSS. Oto obiecany skrypt:
- Kod: Zaznacz wszystko
<form target="_blank" action="http://www.implebot.pl/post.php" name="impleBOT.pl" method="post">
<input name="uid" type="hidden" value="[SETUP:implebot_uid]">
<input name="zrodlo" type="hidden" value="sqpage">
<div style="clear:both; padding-top:15px; display:block;">
<label style="width:140px; display:block; float:left; margin-right:0px;" for="imie">Wybierz pozycję:</label>
<select name="pole_1">
<option value="WWW1">Opcja 1</option>
<option value="WWW2">Opcja 2</option>
</select>
</div>
<div style="clear:both; margin-top:0px; display:block;">
<label style="width:140px; display:block; float:left; margin-right:0px;" for="email">E-mail:</label>
<input style="width:230px; display:block; float:left;" name="email" type="text">
</div>
<div style="clear:both; padding-top:0px; display:block;">
<label style="width:140px; display:block; float:left; margin-right:0px;" for="imie">Imię:</label>
<input style="width:230px; display:block; float:left;" name="imie" type="text">
</div>
<div style="display:block; margin-top:25px; ">
<br><input style="width:380px; " type="submit" value="Zapisz się">
</div>
</form>