Adobe jest klasą samą dla siebie. Nie ma co z tym dyskutować. Można mówić, że Photoshop jest za drogi, że zamiast Dreamweavera można użyć coś darmowego lub o wiele tańszego, a zamiast Premiere użyć jednego z tysięcy innych edytorów wideo. Można...
Ale dla tych, którzy chcą wiedzieć więcej na temat produktów firmy Adobe, chcą się uczyć, poznawać nowe funkcje itd., polecam super serwis:
http://tv.adobe.com
Setki godzin wideo - tutoriali o produktach Adobe. Nie ma prawdopodobnie lepszego źródła praktycznej wiedzy o programach firmy Adobe w Sieci. Polecam zdecydowanie!!!
PS. Linka podesłał mi Krzysiek Reiman. Dzięki Stary!
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Proszę bardzo,
W ostatnim czasie potrzebowałem użyć/nauczyć się obsługi, poruszania się w środowisku Adobe, głównie Premiere, Dreamweaver, i dzięki tym krótkim szkoleniom zaoszczędziłem masę czasu na własnoręczne "macanie" programów
Sama zaś forma szkoleń jest bardzo przejrzysta, jasna i wyczerpująca zarówno dla początkujących uczniów jak i podejrzewam dla tych bardziej wprawionych w bojach.
Pozdrawiam
W ostatnim czasie potrzebowałem użyć/nauczyć się obsługi, poruszania się w środowisku Adobe, głównie Premiere, Dreamweaver, i dzięki tym krótkim szkoleniom zaoszczędziłem masę czasu na własnoręczne "macanie" programów
Sama zaś forma szkoleń jest bardzo przejrzysta, jasna i wyczerpująca zarówno dla początkujących uczniów jak i podejrzewam dla tych bardziej wprawionych w bojach.
Pozdrawiam
-

reimanek - Posty: 13
- Miejscowość: Krkaów
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-