Posłuchaj...
Czym Więcej napiszesz o Tym o czym masz na myśli, Tym bardziej zostaniesz zrozumiany
Masz na myśli sprzedaż na liście adresowej? Czy za pomocą strony internetowej i ministron?
Jeśli za pomocą listy...to etap jest bardzo złożony i tak w dwóch zdaniach to nie da się skrócić...
Jeśli natomiast chcesz zwielokrotnić zyski z PP, to jedynym skutecznym działaniem obok listy adresowej są ministrony. Skuteczne ministrony. A gdy masz dobrze zrobioną ministronę - należy tylko ją pozycjonować i to TYLE. Poza pozycjonowaniem ministrony musisz dbać o swój blog, stronę www - które są innym źródłem ruchu.
Jeśli nie posiadasz listy adresowej, a masz ministrony to tak czy owak będziesz zarabiał. Jeśli oczywiście dobrze ją zrobisz:]
Gdy masz już ministrone, wystarczy ściągnąć na nią ruch, czy to ze strony www, bloga, reklamy itp.
Wiedz ,że w USA na systemie który Tobie zaprezentowałem ludzie zarabiają krocie
PabloM napisał(a):Potrzebuje jakiegoś praktycznego kursu, jakie metody marketingu działają, jakie nie itd,
...nie ma czegoś takiego!
Wszystko działa, jedne metody bardziej, drugie mniej. To tylko kwestia wiedzy i testowania.
Wiedzy i Testowania!
Wpisz proszę w GOOGLE słowo MARKETING a zobaczysz ile jest metod i rodzai marketingu. Skonkretyzuj myśl a postaram się pomóc.
Powiem Tobie jak jak się uczę e-biznesu. Jestem zapisany na kilkunastu listach adresowych i każda jest TEMATYCZNA. np. copywriting, sprzedaż bezpośrednia, NLP itd.
Nie szukaj ogólników do marketingu...TYLKO To co jest Tobie potrzebne![b] ;P rozumiesz co mam na myśli ?