co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
biznesplan dla e-biznesu, czyli ebiznesplan - bez niego ani rusz w ebiznesie

Cześć,
Jak mniemam wielu użytkowników naszego forum ma swoje własne działalności gospodarcze.
Jednak, założę się, że niewielu z nich z jakiegoś powodu, np. chcąc uzyskać pożyczkę , pisało biznesplan ( może jednak się mylę?). :roll:
Ja jestem miłośnikiem tematu biznes -i ebiznesplanowania :D
Jeżeli ktoś posiada jakąś ciekawą wiedzę, z tego zakresu, i mógłby się podzielić, to chętnie skorzystam.

W odpowiedzi na pytanie postawione w temacie zapraszam na ciekawy blog
http://blog.ifirma.pl/index.php/index/w ... 5%9Bci%3F/

pozdrawiam
krzywy-senior

Jest sposób, żeby zwiększyć odwiedziny Twojej strony internetowej!

Wybierz najlepszą domenę!
Awatar użytkownika
Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka

Ja mam firme i biznesplan ale taki inny nietypowy.

Planowanie jest potrzebne, polecam te wideo:
http://www.internetowymilioner.pl/custo ... layer.html

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Jeśli chodzi o kredyt to: kredytobiorca musi mieć zdolność kredytową, tj. zdolność do spłaty zaciągniętego kredytu wraz z odsetkami w terminach określonych w umowie, chyba że ustanowi szczególny sposób zabezpieczenia spłaty kredytu oraz przedstawi program naprawy gospodarki podmiotu w celu uzyskania zdolności; to samo dotyczy podmiotów nowoutworzonych (zaczerpnięte z ustawy Prawo Bankowe)

Także taki biznesplan jest jednym z wymogów przy nowoutowrzynych firmach, badź nie posiadających zdolności kredytowej - jeśli staramy się o kredyt.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Masz oczywiście 100% rację, Plemniku. Jest jak piszesz. Tak więc biznesplan bardzo często nie jest jakimś dodatkiem, uzupełnieniem - a raczej podstawą.

Marcinie, ja akurat to nagranie znam... może gdzieś tam mnie w tle słychać?... :lol:

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Re: Oj potrzebne, potrzebne

Postprzez Marcin Godlewski 30 Sty 2009, o 13:34

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

krzywy-admin napisał(a):Masz oczywiście 100% rację, Plemniku. Jest jak piszesz. Tak więc biznesplan bardzo często nie jest jakimś dodatkiem, uzupełnieniem - a raczej podstawą.

Marcinie, ja akurat to nagranie znam... może gdzieś tam mnie w tle słychać?... :lol:

Czyżbyś w nim uczestniczył ? :> Jeśli tak to szkoda że nie z mojego linku pp ;p hehe

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Tak, Marcinie, uczestniczyłem ;-)
Piotr Majewski lubi przyciągać ludzi na nowe szkolenia dając gratis fragmenty innych, wcześniejszych szkoleń. Nic go to nie kosztuje, a reklama dobra.

Napisałem kiedyś artykuł o moich przeżyciach z kursu Internetowy Milioner. Zapraszam tutaj:
http://ebiznesy.pl/wiedza-ksiazki-e-boo ... y-kit.html

Teraz niestety kurs kosztuje o wiele drożej - ja dałem 1000 zł i była to naprawdę śmieszna cena, jak za taki kurs. Teraz powyżej 5000 PLN :?

Awatar użytkownika
Administrator

No proszę, to już wiem skąd u Ciebie tyle wiedzy ;) Ja 1 część przeoczyłem jakoś, IM2 promowałem i trochę zarobiłem :) Gdyby kosztowała 1000 zł to pewnie bym sobie kupił udział choć laikiem w tej kwestii nie jestem (a i tak pewnie bym się wielu rzeczy nauczył, albo przynajmniej doprecyzował) :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Powiem Ci, że największym plusem szkolenia Internetowy Milioner 1 było poznanie niesamowitych ludzi. Zyskałem kilkoro prawdziwych przyjaciół! Mało tego: zajmujących się ebiznesem! Wcześniej takowych nie miałem. Wszyscy wokół albo etaty albo tradycyjny biznes.

No i mamy to forum. Mam nadzieję, że właśnie nasze forum będzie się nieustannie rozwijało i pomoże wielu osobom odnieść sukces w Sieci 8-)

Awatar użytkownika
Administrator

Wróć do E-biznesplanowanie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość