Proponuje wątek gdzie będziemy zamieszczać informacje i materiały oraz prowadzić dyskusje na temat projektów, które otrzymały wsparcie z UE. Pomysł przyszedł mi do głowy po przeczytaniu wywiadu z p. Krzysztofem:
wywiad
który jest w zarządzie synergian.pl (projekt, który pojawił się już w innym wątku przy okazji omawiania tematu budowy strony www i szukaniu fachowców). Świat jest jednak bardzo mały.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Stopka chyba mówi wszystko
musiałem niewystarczająco mocno operować scrollem
Jak Waszym zdaniem wypada porównanie tych portali? Kto lepiej wykorzystał kaskę?
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mam nadzieję, że ten serwis działa dużo lepiej niż freelancity.
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design\'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 697
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Czy portal, o którym piszesz też dostał dotację? Jeśli tak, to może wrzucisz jakieś info dla równowagi?
Jeśli znacie jakieś fajne przykłady osób/firm, które otrzymały kasę z Unii, dajcie znać.
Jeśli znacie jakieś fajne przykłady osób/firm, które otrzymały kasę z Unii, dajcie znać.
- phi
phi napisał(a):Czy portal, o którym piszesz też dostał dotację?
Stopka chyba mówi wszystko
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
krystian piątek napisał(a):Stopka chyba mówi wszystko
musiałem niewystarczająco mocno operować scrollem Jak Waszym zdaniem wypada porównanie tych portali? Kto lepiej wykorzystał kaskę?
- phi
Właśnie pojawiła się informacja o modelu biznesowym dla portalu:
Abonamenty można zobaczyć tutaj (niestety nie mogłem wrzucić obrazka)
Obecnie wszystkie funkcje portalu Synergian.pl są bezpłatne. Użytkownicy, którzy po wprowadzeniu płatnych abonamentów nie zdecydują się wykupić abonamentu dla konta Premium, będą korzystać tylko z konta Starter.
Konto Starter będzie bezpłatne, ale nie będzie posiadało wielu funkcji dostępnych w płatnym abonamencie.
Abonamenty można zobaczyć tutaj (niestety nie mogłem wrzucić obrazka)
- phi
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość