Myślę, że przyda się każdemu takie podsumowanie
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Zwłaszcza w przypadku nazwa.pl gdzie za przedłużenie kasują 123 złote - i tylko wtedy możesz dostać authinfo jak przedłużysz u nich ważność.
34 posty(ów)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ciekawy wpis na blogu: http://www.blog.gdaq.pl/2011/07/gdzie-najtaniej-zarejestrowac-domene-pl/
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Ja zaczynałem od Nazwa.pl, ale z czasem wszystkie (kilkadziesiąt) domen przeniosłem do OVH. Fakt, że panel jest mało intuicyjny i na początku trudno jest się połapać + hosting dla kilku doment nie jest dobrym pomysłem, ale ceny (zwł. przedłużeń) i reszta jak dla mnie są w pełni akceptowalne.
Oczywiście można na rynku znaleść tysiąć tańszych opcji. Natomiast sam wybieram firmy które mają ugruntowaną pozycję i nie padną zbyt szybko
Oczywiście można na rynku znaleść tysiąć tańszych opcji. Natomiast sam wybieram firmy które mają ugruntowaną pozycję i nie padną zbyt szybko
Zobacz, jak mogę Ci pomóc:
Marcin Kijak Business Education - darmowe kursy internetowe (szybka nauka i czytanie, rozwój osobisty, eMarketing)
eBiznes rEwolucja - Nowoczesne narzędzia które pomogą Ci w eBiznesie
Marcin Kijak Business Education - darmowe kursy internetowe (szybka nauka i czytanie, rozwój osobisty, eMarketing)
eBiznes rEwolucja - Nowoczesne narzędzia które pomogą Ci w eBiznesie
-

Marcin_Kijak - Posty: 35
Ja od jakiegos czasu calkowicie korzystam z uti.pl
http://www.uti.pl/uslugi/domeny/rejestracja/wstep/
Domeny *pl za 14 zł.
http://www.uti.pl/uslugi/domeny/rejestracja/wstep/
Domeny *pl za 14 zł.
- delikwent
Ja polecam Aftermarket.pl/Dropped.pl domeny .pl 12 zł rejestracja, 50 zł przedłużenie, intuicyjny panel, możliwość parkingu domen, giełda 

-

Jackal - Posty: 29
- Miejscowość: London
masternet, dropped, aftermarket, hekko, ovh, premium - zbliżone ceny (domeny .pl około 10 zł rejestracja i 50 odnowienie)
Pisanie CV wcale nie jest trudne!
- pomocnik12
ja pamiętam jak domeny kosztowały po 200 parę złotych, a teraz chodzą po 50 zł.
Najważniejsze jest to ile firmy kasują za odnowienie domeny, bo na rok dają nawet po 1 zł a potem chcą po 100 zł za odnowę.
Najważniejsze jest to ile firmy kasują za odnowienie domeny, bo na rok dają nawet po 1 zł a potem chcą po 100 zł za odnowę.
- Karek
Fakt nie ma co patrzeć na pierwszy rok. No chyba, że kupujemy hurtem kilkanaście/kilkadziesiąt domen. W tedy to ma znaczenie. Koszty odnowienia mogą nieźle "zabić" finansowo. Migracja do innego dostawcy bardzo często nie jest opłacalna z dużą ilością domen.
Ostatnio napisałem na swoim blogu o tym jak wybrać hosting. Znajdziesz tam kilka cennych wskazówek które pomogą ci w wyborze najlepszego dla Ciebie hostingu.

-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
krystian piątek napisał(a):Migracja do innego dostawcy bardzo często nie jest opłacalna z dużą ilością domen.
Zwłaszcza w przypadku nazwa.pl gdzie za przedłużenie kasują 123 złote - i tylko wtedy możesz dostać authinfo jak przedłużysz u nich ważność.
-

schizo - Posty: 20
34 posty(ów)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
-