Rok założenia: 2008Kontakt
żeby istnieć w e-biznesie, musisz mieć własną domenę, najczęściej wiele domen
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jaka jest Hierarchia Domen

Postprzez Drako23
napisane: 16 Gru 2011, o 18:02

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jak widać po niżej kilka wymienionych domen z których na rynek polski najważniejsza jest oczywiście " pl. " ale następne które są ważniejsze od których czy to już nie ma znaczenia , wiem że ważne jest w nazwie słowo kluczowe czy inne są przypisane np. nazwainfo.pl do jakichś informacji czy to nie ma znaczenia najważniejsze aby słowo kluczowe było w nazwie .

nazwa.pl

nazwa.com.pl
nazwa.info.pl
nazwa.biz.pl
nazwa.net.pl
nazwa.org.pl
e-nazwa.pl
i-nazwa.pl
nazwa24.pl

Tani Dobry Hosting - http://www.netmark.pl/
Drako23

hierarchia domen

Postprzez damtox_pl
napisane: 27 Gru 2011, o 22:45

Czy ty chcesz się poniżyć? Sprzedajesz domeny i nie znasz nawet podstawowych domen?
Najważniejsze w Google są edu i gov, następnie domeny polskie, dalej funkcjonalne, a na końcu regionalne...

Damtox - Profesjonalne pozycjonowanie stron - kilkuletnie doświadczenie w branży SEO, ponad 1200 zadowolonych klientów i ponad 5000 wypozycjonowanych fraz, skuteczność na poziomie 90%.
Awatar użytkownika
damtox_pl

Miejscowość: Warszawa

regionalne

Postprzez krystian piątek
napisane: 27 Gru 2011, o 23:42

zwłaszcza regionalne ostatnio straciły na uznaniu przez ostatnie czystki G.

Wszystko zaczyna się od IDEI. Skuteczne strony www Kielce

Awatar użytkownika
krystian piątek

Miejscowość: Kielce

Hmm

Postprzez Drako23
napisane: 2 Sty 2012, o 16:21

Dziwne masz rozumowanie " damtox_pl " nie mam pojęcia po czym wywnioskowałeś że chcę sprzedawać domeny po za tym gdybym był właścicielem domeny " nazwa.pl " to był bym raczej znawcą i nie zadawał bym tu pytań tylko wydał ją na giełdę domen .Pytam w jaki sposób mam zwracać uwagę przy kupowaniu domeny z myślą pozycjonowania i wartości domeny prawdę mówiąc mam jedną domenę która kupiłem nie dawno i już wiem że to nie był najlepszy wybór miałem jak dotąd tylko blogi na blogspot i ćwiczyłem sobie na XAMPIE robienie stron w WordPress .Oglądam szkolenia , Webinary , czytam w internecie porównuje nauczania różnych internetowych guru wybieram co najlepsze sprawdzam w praktyce , chociaż już trochę wiem to jednak są takie rzeczy których nie wiem i o które warto pytać bo to co czasem wiedziałem jak domeny eksperci na takim jak to forum potrafią zrewidować i zmienić mój pogląd .Kto pyta nie błądzi Google cały czas coś zmienia w algorytmach wszystko się zmienia wiedzę trzeba odnawiać co jakiś czas a fora są najlepsze do tego zbierają zainteresowanych którzy szukają tak jak ja wszędzie najlepszych rozwiązań .

Szkolenie z Ebiznesu - Pierwsze w Polsce Kompleksowe Szkolenie ze Skutecznego Zarabiania w Internecie!
Drako23

Wróć do Domena