Pozatym nie wiem czemu ma służyć wyładowywanie tu na forum własnych frustracji?
Prosze Cie, nie probuj stosowac jakis socjotechnik i oklepanych wyrazen jesli nie mozesz zasadnie odpowiedziec. I nie musisz mi wspolczuc, nie obrazajmy sie podtekstami, ok?
Ja juz okreslilam swoje stanowisko ... domena .pl jest najlepsza, w odpowiedzi na pytanie, powiedzialam, ze .co.pl tez jest dobra domena i niech ta osoba, ktora ja zarejestrowala spokojnie ja promuje, nastepnie zrobilam mala analize i wyszlo mi na to, ze co innego mowi Konsultant a co innego jest w rzeczywistosci, bo domena .co, ktora stala sie globalna jest zla
Nie, domeny .co tez nie są dobre.
a domena mikronezji jest niby ok.
Nie wnikam w nazwe firmy bo nie jest tak, ze zarejestrowana jest domena nazwafirmy.fm tylko perfumy.fm ale jesli juz mamy rozpatrywac to jako nazwe firmy to powinniscie miec domene fmgroup.pl jako glowna a nie perfumy.fm - a dlaczego macie - poniewaz jest tam slowo kluczowe, produkt ktorym sie zajmujecie. Dlatego twierdzenia, ze rejestracja domeny .co.pl ze slowem kluczowym jest "be" i juz lepiej zmienic nazwe produktu nie maja tu potwierdzenia.
dla mnie naturalnym odpowiednikiem dentysta.co(?).pl byłoby dentysta.info.pl..
dlaczego "co" czytasz jako "co" a nie "ce o" ? przeciez "pl" nie czytasz "pl" tylko "pe el" prawda? wiec idac konsekwentnie i poprawnie powinienes czytac "ce o pe el" i nie ma problemu. Ta teoria jest rozwinieta tutaj, w tym serwisie o domenach internetowych .co.pl:
http://www.domenyco.co/zarzuty-zarzucane-domenom-co-i-co-pl/Z drugiej strony kilka domen mogłoby by tu fajnie wyglądać: no.to.co.pl, male.co.nie.co.pl, nie.ma.co.pl, kurde.co.pl, jaj.co.pl

. I chyba tylko wyglądać
moze to i ciekawie wyglada ale nie przyznasz chyba, ze naturalnie, bo jak by przekazac taki adres: male kropka co kropka nie kropka ....chyba za duzo tych kropek