Ostatnimi czasy chciałem założyć w sieci jakiś mały serwis poświęcony grom komputerowym - to taki priorytet, znajdować się będą również informacje o innych grach, np na konsole, przez przeglądarkę. Stare gry...
nie oszukujemy się, jest w sieci tego sporo, ale mimo wszystko chcę spróbować sił. Problem mam z wymyśleniem nazwy domen. Jestem uczestnikiem kursu o doborze nazwy domeny - swoją drogą b. fajny kurs. Rady niezwykle cenne, ale mimo to mam problem z wymyśleniem chwytliwej nazwy. Wiele już zajęte w temacie,
Czy możecie zaproponować mi kilka nazw, porad bym mógł dojść do tej super nazwy domeny, którą zarejestruje?? Dla osoby, która, mi pomoże mogę powiesić link na stronie przez długi czas (jakoś mogę się odwdzięczyć)
Myślałem np o "gamebox.pl" ale to juz zajęte, ciężko coś znaleźć. Pytanie też czy domena powinna mieć w nazwie hasło z grami?? Niby nie, ale wtedy łatwiej o wypozycjonowanie. Dla przykładu wpiszmy w google "najtanszedomeny" wyjdzie domena najtanszedomeny.pl - jest ok, ale w innych hasłach nie jest w top10
Jeżeli możemy podjąć dyskusje będę wdzięczny
Pozdrawiam
Piotrek