Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Nie jestem zwolennikiem tej teorii. Dlaczego? Jeżeli chcesz promować biznes, to promuj biznes. Jeżeli chcesz promować siebie, to promuj siebie.
Dlaczego jest microsoft.com a nie billgates.com, cnn.com zamiast tedturnernews.com?
Podstawą mocnego biznesu są mocni przedsiębiorcy.
Jeżeli chcesz promować siebie - czyli chcesz być postrzegany jako expert w jakiejś dziedzinie, to jak najbardziej doradzam imienazwisko.pl Np. jeżeli jesteś lekarzem, prawnikiem, księgowym, gitarzystą itd.
23 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Domena domeną ale ja bym jeszcze doradził przeniesienie bloga na wordpressa jak na przykład http://TomaszDamian.pl . Da Ci to przede wszystkim lepsze pozycjonowanie naturalne platformy a poza tym masz super funkcjonalność! Pozdrawiam
-

Tomasz Damian - Posty: 162
- Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą
A propos wordpressa ostatnio usłyszałem od znajomego który prowadzi kilka stron i zarabia na PP, że zakładając bloga na serwerach wordpress.com nie można w nim stosować reklam np. adsense lub innych tego typu. Czy to prawda???
-

genius - Posty: 19
Tomasz Damian napisał(a):też jestem zwolennikiem teorii, że podstawą mocnego biznesu jest dobra forma osobista
Nie jestem zwolennikiem tej teorii. Dlaczego? Jeżeli chcesz promować biznes, to promuj biznes. Jeżeli chcesz promować siebie, to promuj siebie.
Dlaczego jest microsoft.com a nie billgates.com, cnn.com zamiast tedturnernews.com?
Podstawą mocnego biznesu są mocni przedsiębiorcy.
Jeżeli chcesz promować siebie - czyli chcesz być postrzegany jako expert w jakiejś dziedzinie, to jak najbardziej doradzam imienazwisko.pl Np. jeżeli jesteś lekarzem, prawnikiem, księgowym, gitarzystą itd.
- Bartosz Dolinkiewicz
- Miejscowość: Hove UK, Gorzów Wlkp. PL
23 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-