Pod tym adresem chce uruchomic blog z poradami nt fotografowania.
W wiekszosci stron z wiazanych z fotografia wystepuje przedrostek fot. Czy aby sie woroznic wsrod tych wszystkich serwisow moze powinienem wziac cos nie zwiazanego z sylaba "fot"
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
-

gantel - Posty: 52
Moim zdaniem domena fotem.pl jest dobra na blog. Krótka, łatwa do zapamiętania. A jeśli chodzi o późniejsze pozycjonowanie to uważam że w blogu nie domena się liczy (ze słowami kluczowymi) tylko treść i odpowiednie nagłówki, tytuły.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Hmmm, tak sobie myślę i naprawdę fajnie brzmi ta domena. Krótka i łatwa do zapamiętania. Ja bym zostawił ten człon "fot". Domena i tak brzmi oryginalnie. Do tego fajne można by zrobić logo akcentując człon "fot".
Ps. Na żywo wyglądasz zupełnie inaczej niż na awatarze
Ps. Na żywo wyglądasz zupełnie inaczej niż na awatarze
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Domena bardzo dobra - po prostu fajnie brzmi, łatwo ją zapamiętać itd.
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Popieram poprzedników co do każdej sylaby. Z ciekawości, jak doszedłeś właśnie do takiej domeny?
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Widzę, że blog jest już uruchomiony.
-

MichaelloClass - Posty: 151
- Miejscowość: Łódź
Tak blog dziala
Zapleniam trescia narazie takimi podstawami. Pisze i nagrywam video. Nawet nie wiecie ile razy nagrywam minutowy film. Ale wierze ze praktyka czyni mistrza a pozniej bede nagrywal wszystko tylko raz i odrazu robil upload.
Jak doszedlem do domeny? Juz nie pamietam
Rozne byly propozycje ale ta mi najbardziej przypadla do gustu.
Jak doszedlem do domeny? Juz nie pamietam
-

Szczerze powiedziawszy mi ta domena nie leży kompletnie...
Teoretycznie łatwa do zapamietania i krótka, a praktycznie, każdy ją po chwili przekręci... fotem, fetem, fatem, fotom, feten... Z pewnością też znajdą się osoby, ktore będa próbowały wpisać FotM.pl Photem.pl itp... Możesz zrobić bardzo prosty test, który ja kiedyś przeprowadziłem.
Zaproś kilku znajomych na piwo, powiedz im na samym początku o swoim serwisie i podaj adres, a potem zmieńcie temat. Dopijcie piwo,
zamówcie drugie i po powiedzmy 45 minutach poproś ich, żeby napisali na kartce adres Twojej strony
(Albo nawet zapytaj o to dzień, dwa później. Sam się zdziwisz jak to ludzie potrafią poprzekręcać.
Ja domenę na swój serwis zmieniłem własnie po podobnym teście.
Na początku wykupiłem domenę kibicujmy.net. Kiedyś wydawała mi się w miarę ok.
Wersje jakie otrzymałem po jakiejś godzinie:
Oczywiście NIKT nie zapamiętał domeny .net tylko wszyscy .pl, no ale to oczywiste więc się nie rozpisuję, a wersje były takie, :
1. kibice.pl
2. kibicujemy.pl
3. kibicowanie.pl
4. kibic.pl
Szybko więc wyciągnąłem wnioski i teraz serwis znajduje się pod adresem dostępnym w mojej stopce z kibicujmy.net i tylkokibice.pl przekierowanymi 301 na tylko-kibice.pl.
Teoretycznie łatwa do zapamietania i krótka, a praktycznie, każdy ją po chwili przekręci... fotem, fetem, fatem, fotom, feten... Z pewnością też znajdą się osoby, ktore będa próbowały wpisać FotM.pl Photem.pl itp... Możesz zrobić bardzo prosty test, który ja kiedyś przeprowadziłem.
zamówcie drugie i po powiedzmy 45 minutach poproś ich, żeby napisali na kartce adres Twojej strony Ja domenę na swój serwis zmieniłem własnie po podobnym teście.
Na początku wykupiłem domenę kibicujmy.net. Kiedyś wydawała mi się w miarę ok.
Wersje jakie otrzymałem po jakiejś godzinie:
Oczywiście NIKT nie zapamiętał domeny .net tylko wszyscy .pl, no ale to oczywiste więc się nie rozpisuję, a wersje były takie, :
1. kibice.pl
2. kibicujemy.pl
3. kibicowanie.pl
4. kibic.pl
Szybko więc wyciągnąłem wnioski i teraz serwis znajduje się pod adresem dostępnym w mojej stopce z kibicujmy.net i tylkokibice.pl przekierowanymi 301 na tylko-kibice.pl.
[size=100]http://Tylko-Kibice.pl
Z pasji do futbolu![/size]
Z pasji do futbolu![/size]
-

Jarek87 - Posty: 100
- Miejscowość: Warszawa
Pewnie masz racje. Ale juz sie przyzwyczailem do niej
Domena z czasem jak to mowia, utrze sie 
Wiec pozostaje mi tylko pracowac mocno nad brandingiem
Wiec pozostaje mi tylko pracowac mocno nad brandingiem
-

Swoją drogą, świetny blog. Podejrzewam, że będę stałym czytelnikiem Twoich artów. Muszę się podszkolić w pstrykaniu fotek 
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-