co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
żeby istnieć w e-biznesie, musisz mieć własną domenę, najczęściej wiele domen

Re: co sadzicie o domenie FoTem.pl

Postprzez gantel 28 Kwi 2010, o 21:37

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Dzieki i zachecam :-)
Dopiero zaczynam, tworze podstawy i bawie sie juz tydzien w nagranie dobrego video, ktore bedzie uzupelniac teksty. Teksty jeszcze musza przejsc korekte bo sa pisane "z palca" oficjalny start mysle ze blizej weekendu :-)

Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

Postprzez swirus71 28 Kwi 2010, o 23:54

Witaj

Domena - OK dobrze powiedziałeś - utrze się, z czasem możesz dołożyć coś łatwiejszego do zapamiętania i zrobić przekierowanie 301.

Co do treści się jeszcze nie wypowiem bo przeleciałem pobieżnie - ale przeczytam i skrytykuję :ajezyk: bo też się trochę fotografią interesuję (tak to jest jak ojciec kilkuletniego szkraba zabiera do ciemni i pokazuje jak się zdjęcia wywołuje :grin: - zostaje na całe życie), a żona później zadaje pytania: "Czy na pewno potrzebujesz ten obiektyw/filtr/statyw" itd do wyboru...

Jedno czego nie zauważyłem to... reklamy. Aż szkoda nie wepchnąć tam jakiegoś AdSense'a żeby zarabiał + ewentualnie linki partnerskie w tekście - np testy sprzętu z odnośnikami gdzie można kupić, porównywarka cen (ceneo płaci za przekierowanego użytkownika) itd.

I może warto zmienić favicona na coś oryginalnego?

Pozdrawiam
Wojtek

Awatar użytkownika
swirus71

Postprzez gantel 29 Kwi 2010, o 11:53

swirus71 napisał(a):Co do treści się jeszcze nie wypowiem bo przeleciałem pobieżnie - ale przeczytam i skrytykuję :ajezyk:

Jeszcze nie czytaj, dopiero tworze jak skoncze to powiem ze mozna :P

swirus71 napisał(a): bo też się trochę fotografią interesuję (tak to jest jak ojciec kilkuletniego szkraba zabiera do ciemni i pokazuje jak się zdjęcia wywołuje :grin: - zostaje na całe życie), a żona później zadaje pytania: "Czy na pewno potrzebujesz ten obiektyw/filtr/statyw" itd do wyboru...

Masz racje to wciaga :-) Ja tez nie mowie co kupuje, bo jak by sie mama dowiedziala ze kupilem ostatnio hasselblada to chyba by mnie z domu wyrzucila ;P

swirus71 napisał(a):Jedno czego nie zauważyłem to... reklamy. Aż szkoda nie wepchnąć tam jakiegoś AdSense'a żeby zarabiał + ewentualnie linki partnerskie w tekście - np testy sprzętu z odnośnikami gdzie można kupić, porównywarka cen (ceneo płaci za przekierowanego użytkownika) itd.

Docelowo zarabiac chce na czyms innym. Nie chce zasmiecac bloga reklamami, ale moze jak bedzie duzy ruch to sie na cos skusze.
swirus71 napisał(a):I może warto zmienić favicona na coś oryginalnego?

Jasne, ze tak. Tylko strona ma dopiero tydzien, wszystkiego odrazu sie nie da :-) Narazie skupiam sie na pierwszych tresciach.

Rowniez pozdrawiam i dzieki za sugestie

P.S. Niedlugo podrzuce nagrania video do konsultacji :-)

Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Awatar użytkownika
gantel

Postprzez swirus71 29 Kwi 2010, o 22:27

Docelowo zarabiac chce na czyms innym. Nie chce zasmiecac bloga reklamami, ale moze jak bedzie duzy ruch to sie na cos skusze.

A kto tu mówi o zaśmiecaniu - - miałem na myśli ładne zintegrowanie reklamy kontekstowej z treścią, ą nie napstrzenie mrygających bannerów :)

jak by sie mama dowiedziala ze kupilem ostatnio hasselblada to chyba by mnie z domu wyrzucila

Moja ślubna przy znacznie drobniejszych zakupach szczegółowo dopytuje co to i czy na pewno potrzebne...

Awatar użytkownika
swirus71

Postprzez gantel 30 Kwi 2010, o 12:04

swirus71 napisał(a):Moja ślubna przy znacznie drobniejszych zakupach szczegółowo dopytuje co to i czy na pewno potrzebne...

Taa, a ladne zdjecia to by kazda chciala co nie ? :D

P.S. Jest juz favicon :-)

Awatar użytkownika
gantel

Poprzednia

Wróć do Domena