Dopiero zaczynam, tworze podstawy i bawie sie juz tydzien w nagranie dobrego video, ktore bedzie uzupelniac teksty. Teksty jeszcze musza przejsc korekte bo sa pisane "z palca" oficjalny start mysle ze blizej weekendu
15 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dzieki i zachecam 
Dopiero zaczynam, tworze podstawy i bawie sie juz tydzien w nagranie dobrego video, ktore bedzie uzupelniac teksty. Teksty jeszcze musza przejsc korekte bo sa pisane "z palca" oficjalny start mysle ze blizej weekendu
Czego naprawdę pragną kobiety i jak zapewnić im pełnię przyjemności?
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
Jak uwieść kobietę, zrozumieć ją i prowadzić z nią fantastycznie satysfakcjonujące życie erotyczne
-

gantel - Posty: 52
Witaj
Domena - OK dobrze powiedziałeś - utrze się, z czasem możesz dołożyć coś łatwiejszego do zapamiętania i zrobić przekierowanie 301.
Co do treści się jeszcze nie wypowiem bo przeleciałem pobieżnie - ale przeczytam i skrytykuję
bo też się trochę fotografią interesuję (tak to jest jak ojciec kilkuletniego szkraba zabiera do ciemni i pokazuje jak się zdjęcia wywołuje
- zostaje na całe życie), a żona później zadaje pytania: "Czy na pewno potrzebujesz ten obiektyw/filtr/statyw" itd do wyboru...
Jedno czego nie zauważyłem to... reklamy. Aż szkoda nie wepchnąć tam jakiegoś AdSense'a żeby zarabiał + ewentualnie linki partnerskie w tekście - np testy sprzętu z odnośnikami gdzie można kupić, porównywarka cen (ceneo płaci za przekierowanego użytkownika) itd.
I może warto zmienić favicona na coś oryginalnego?
Pozdrawiam
Wojtek
Domena - OK dobrze powiedziałeś - utrze się, z czasem możesz dołożyć coś łatwiejszego do zapamiętania i zrobić przekierowanie 301.
Co do treści się jeszcze nie wypowiem bo przeleciałem pobieżnie - ale przeczytam i skrytykuję
bo też się trochę fotografią interesuję (tak to jest jak ojciec kilkuletniego szkraba zabiera do ciemni i pokazuje jak się zdjęcia wywołuje
- zostaje na całe życie), a żona później zadaje pytania: "Czy na pewno potrzebujesz ten obiektyw/filtr/statyw" itd do wyboru...Jedno czego nie zauważyłem to... reklamy. Aż szkoda nie wepchnąć tam jakiegoś AdSense'a żeby zarabiał + ewentualnie linki partnerskie w tekście - np testy sprzętu z odnośnikami gdzie można kupić, porównywarka cen (ceneo płaci za przekierowanego użytkownika) itd.
I może warto zmienić favicona na coś oryginalnego?
Pozdrawiam
Wojtek
-

swirus71 - Posty: 279
swirus71 napisał(a):Co do treści się jeszcze nie wypowiem bo przeleciałem pobieżnie - ale przeczytam i skrytykuję
Jeszcze nie czytaj, dopiero tworze jak skoncze to powiem ze mozna
swirus71 napisał(a): bo też się trochę fotografią interesuję (tak to jest jak ojciec kilkuletniego szkraba zabiera do ciemni i pokazuje jak się zdjęcia wywołuje- zostaje na całe życie), a żona później zadaje pytania: "Czy na pewno potrzebujesz ten obiektyw/filtr/statyw" itd do wyboru...
Masz racje to wciaga
swirus71 napisał(a):Jedno czego nie zauważyłem to... reklamy. Aż szkoda nie wepchnąć tam jakiegoś AdSense'a żeby zarabiał + ewentualnie linki partnerskie w tekście - np testy sprzętu z odnośnikami gdzie można kupić, porównywarka cen (ceneo płaci za przekierowanego użytkownika) itd.
Docelowo zarabiac chce na czyms innym. Nie chce zasmiecac bloga reklamami, ale moze jak bedzie duzy ruch to sie na cos skusze.
swirus71 napisał(a):I może warto zmienić favicona na coś oryginalnego?
Jasne, ze tak. Tylko strona ma dopiero tydzien, wszystkiego odrazu sie nie da
Rowniez pozdrawiam i dzieki za sugestie
P.S. Niedlugo podrzuce nagrania video do konsultacji
-

Docelowo zarabiac chce na czyms innym. Nie chce zasmiecac bloga reklamami, ale moze jak bedzie duzy ruch to sie na cos skusze.
A kto tu mówi o zaśmiecaniu - - miałem na myśli ładne zintegrowanie reklamy kontekstowej z treścią, ą nie napstrzenie mrygających bannerów
jak by sie mama dowiedziala ze kupilem ostatnio hasselblada to chyba by mnie z domu wyrzucila
Moja ślubna przy znacznie drobniejszych zakupach szczegółowo dopytuje co to i czy na pewno potrzebne...
-

swirus71 - Posty: 279
swirus71 napisał(a):Moja ślubna przy znacznie drobniejszych zakupach szczegółowo dopytuje co to i czy na pewno potrzebne...
Taa, a ladne zdjecia to by kazda chciala co nie ?
P.S. Jest juz favicon
-

15 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-