Z racji tego, że w tym dziale mamy się uczyć na przykładach, to podam zły przykład.
Mianowicie przykład następującego bloga: http://toro.blogpi.pl/
Jest niestarannie prowadzony. Polskie znaki? Raczej czegoś takiego tam nie ma. Nie mówiąc o interpunkcji, która jest często z wielkimi odstępami.
Blog wygląda po prostu nieprofesjonalnie. Źle się czyta tak złożone zdania.
Jakie jest Wasze zdanie na temat tego bloga?
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
No ten blog jest doskonałym przykładem na to, że nie każdy może prowadzić bloga, czy też stronę WWW..
Jednak wiele osób po prostu tego nie rozumie ..
Jest też doskonałym przykładem na to, jak zamiast budować swoją markę, autor wystawia się na pośmiewisko i próbuje na siłę pokazać siebie jako eksperta..
Jest też doskonałym przykładem na to, jak zamiast budować swoją markę, autor wystawia się na pośmiewisko i próbuje na siłę pokazać siebie jako eksperta..
Tysiąc i więcej z programów partnerskich - Programy partnerskie od A do Z
Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
-

Archie - Posty: 106
Macie rację, dno zupełne.
Mateusz chyba strzelił w dziesiątkę - wygląda to na seo - śmietnik. No i takie coś leży sobie w Sieci, ludzie przypadkowo tam trafiają i się wkurzają, że przez kogoś tracą swój czas. Choć z drugiej strony, ten blog chyba nie ma zbyt wielu odwiedzin
Paweł: jak znalazłeś ten blog?
Mateusz chyba strzelił w dziesiątkę - wygląda to na seo - śmietnik. No i takie coś leży sobie w Sieci, ludzie przypadkowo tam trafiają i się wkurzają, że przez kogoś tracą swój czas. Choć z drugiej strony, ten blog chyba nie ma zbyt wielu odwiedzin
Paweł: jak znalazłeś ten blog?
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Właściwie to znalazłem go poprzez bloga Archiego
Pisał o nim w jednym z wpisów w podobnym tonie. Postanowiłem dać go również tutaj jako przykład 
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Czasem i pisanie coś chaotycznego i z błędami daje dobry skutek. Autor tego bloga już go odniósł bowiem o nim mówimy a przez to każdy z tu obecnych forumowiczów pewnie chce wejść i zobaczyć co takiego jest w tym blogu że o nim piszemy. 
http://www.nostalgia.pl - portal twojego dzieciństwa
-

Gumisio - Posty: 24
Tak, ale nasz ruch jest bezwartościowy dla niego. Bo nie chcemy stać się stałymi czytelnikami, czy też nie interesuje nas tematyka bloga. Chcemy się tylko czegoś nauczyć na cudzych błędach i opuścić stronę.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Załączony blog skutecznie zniechęca do czytania, a błędy ortograficzne...brrr.Faktycznie porażka.
-

sama nie wiem - Posty: 61
- Miejscowość: Lublin
Archie napisał(a):No ten blog jest doskonałym przykładem na to, że nie każdy może prowadzić bloga, czy też stronę http://WWW..
Masakra, na szczęście blog jest już nie uaktualniany, więc już pewnie nie generuje odwiedzin.
Dodatkowo, nie ma to jak wpierdzielić na bloga milion linków do programów partnerskich. Ahh
Cytuje tutaj Archiego, bo jego blog o programach partnerskich z którego rok temu czerpałem wiedzę wyglądał całkiem inaczej, był ok dla oka, teraz wszystko się rozjeżdza....
-

masterkamil46 - Posty: 35
masterkamil46 napisał(a):
Cytuje tutaj Archiego, bo jego blog o programach partnerskich z którego rok temu czerpałem wiedzę wyglądał całkiem inaczej, był ok dla oka, teraz wszystko się rozjeżdza....
No to już nie moja wina, tylko właściciela platformy.
Pisałem do niego kilka razy w tej sprawie, ale bez odzewu.. więc dałem sobie spokój z prowadzeniem tego bloga..
Tysiąc i więcej z programów partnerskich - Programy partnerskie od A do Z
-

Archie - Posty: 106
13 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-