Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Możesz mnie oświecić co w tym serwisie jest tak inspirującego? Ja tutaj w ogóle nie widzę innowacyjnych rozwiązań, które można by przemycić do własnego projektu
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Najlepsze przykłady stron. Serwis z którego można czerpać inspirację. Freszki
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Serwis z którego można czerpać inspirację. Freszki
Możesz mnie oświecić co w tym serwisie jest tak inspirującego? Ja tutaj w ogóle nie widzę innowacyjnych rozwiązań, które można by przemycić do własnego projektu
-

Mariusz 'rokko' Kołacz - Posty: 148
- Miejscowość: Myszków
Nie chodzi o innowacyjne strony tylko o to jak one wyglądają. Jeśli uważasz, że większość stron z tamtąd jest przeciętna to Twoje prawo 
o_O
Mariusz 'rokko' Kołacz napisał(a):Ja tutaj w ogóle nie widzę innowacyjnych rozwiązań, które można by przemycić do własnego projektu
o_O
-

Dla mnie ta strona jest godna uwagi.
http://yootheme.com/ stoi na Joomla 1.5x
może teraz obecnie trochę za duża ta animacja na głównej, (zwykle jest jakiś mniejszy motyw) ale strona osobiście bardzo mi się podoba.
pozdr.
http://yootheme.com/ stoi na Joomla 1.5x
może teraz obecnie trochę za duża ta animacja na głównej, (zwykle jest jakiś mniejszy motyw) ale strona osobiście bardzo mi się podoba.
pozdr.
-

kyzm - Posty: 11
Dzięki za serwis - bardzo inspirujący.
Nie powiem, niektóre projekty (np SMARTUSA) na prawdę innowacyjne.
Natomiast zarezerwowane raczej dla dużych graczy.
Nie wiem czy dla małej firmy (branża nie jest ważna) czy dla sklepu ktoś jest w stanie zaryzykować takimi nowościami. Ustalmy że strony łamią stereotypy oraz konwencje - a to niestety wiąże się ze spadkiem konwersji.
Jako "prezentacje" produktu - jest to fajny "bajer"
Raczej pozostanie przy "konwencjonalnych" rozwiązaniach a nowością życzę powodzenia!
Nie powiem, niektóre projekty (np SMARTUSA) na prawdę innowacyjne.
Natomiast zarezerwowane raczej dla dużych graczy.
Nie wiem czy dla małej firmy (branża nie jest ważna) czy dla sklepu ktoś jest w stanie zaryzykować takimi nowościami. Ustalmy że strony łamią stereotypy oraz konwencje - a to niestety wiąże się ze spadkiem konwersji.
Jako "prezentacje" produktu - jest to fajny "bajer"
Raczej pozostanie przy "konwencjonalnych" rozwiązaniach a nowością życzę powodzenia!
-

zwierz - Posty: 48
- Miejscowość: Poznań
-

Wow, faktycznie niektóre strony - cud-malina:)
Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do przedszkola Akademia Poziomkowa. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
-

it-spleen - Posty: 697
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
-

tmh7 - Posty: 42
- Miejscowość: Warszawa, Siedlce, Biała Podlaska
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości