Rok założenia: 2008Kontakt
podajemy dobre i złe przykłady serwisów internetowych - uczmy się od innych i na cudzych błędach
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

dokładnie

Postprzez it-spleen
napisane: 30 Gru 2011, o 11:48

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

E-kreacja napisał(a):Weźcie pod uwagę, że takie strony wykonują osoby przypadkowe, np. syn jednego z pracowników, i robią je często za darmo lub za grosze. Szef się cieszy, że prawie za darmo ma "wizytówkę w Internecie".
Inna sprawa, że strona świadczy o profesjonalizmie firmy, ale jak widać nie wszystkim na tym zależy.

Dokładnie. Przykład ? Proszę bardzo - 'dowiedziałem' się o pewnej bardzo zaniedbanej stronie WWW. Skontaktowałem się z właścicielem firmy, która posiadała ową stronę, przedstawiłem mu moją propozycję (dodam, że firma ta nie była mała:), a co on na to ? 'Panie to za stronę trzeba płacić ? Syn znajomego mi to za darmo zrobił w parę minut. Żadnych skarg nie było na stronę, więc niech chodzi. Dziękuję'.

I tak niestety to w większości wygląda - 'na odpieprz', 'po znajomości'. A skarg no faktycznie nie ma - bo który potencjalny klient, wchodząc 'na brzydką' stronkę, wysili się, żeby napisać maila o tym:) ? Żaden. Klient wchodzi, 'nie podoba mu się', wychodzi. Jego czas jest cenny:) I tyle w temacie:)

Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do Poziomkowej Akademii. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

prawo

Postprzez E-kreacja
napisane: 30 Gru 2011, o 13:13

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Wiesz w sumie to mają do tego prawo, jak chcą mieć "kupkę" jako swoją internetową wizytówkę to proszę bardzo. Dotyczy to jednak biznesmenów starego pokolenia co uważają reklamę za stratę pieniędzy, a Internet za wynalazek szatana ;)

Awatar użytkownika
E-kreacja

Miejscowość: Białystok

Poprzednia

Wróć do Dobre i złe przykłady