Rok założenia: 2008Kontakt
informacje, porady i wskazówki głównie dla początkujących ebiznesmenek i ebiznesmenów
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Łatwo na pewno nie będzie;)

Postprzez TomaszŚwitała
napisane: 24 Lis 2011, o 15:56

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Sam troszeczkę siedzę już w temacie, i mniej więcej mam rozeznanie co do tego typu działalności(bez jakichkolwiek przechwałek panowie:)).
Na samym początku musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy to ciebie faktycznie fascynuję, i czy nie jest to słomiany zapał? Jeśli obracasz się trochę w temacie powinieneś wiedzieć że wkład finansowy na taki serwis musi być na prawdę duży, i nie należy oszczędzać na niczym. Poza tym trzeba być profesjonalistą w każdym calu!, faktycznie na tym biznesie można zarobić na prawdę sporo pieniędzy, w Polsce tym bardziej gdyż na prawdę nie ma wielu konkretnych firm skupiających się na Renowacji Aut(w tym momencie piszę o autach ZABYTKOWYCH na których renowacji zarabiamy najwięcej).
Sam myślałem nad otworzeniem takiej działalności, gdyż szwagier jest właścicielem na prawdę dobrze prosperującego serwisu samochodowego i wkład finansowy w założenie takiej firmy na pewno byłby mniejszy. Pisałem wcześniej o zarobkach które są na prawdę wysokie, lecz nie raz na wypłatę musimy czekać nawet około roku;)
PS: Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania napisz na PW, postaram się doradzić.

Pozdrawiam
Tomasz Świtała

http://formyinwestycji.pl - Poznaj tajniki skutecznego Inwestowania.
Awatar użytkownika
TomaszŚwitała

Poprzednia

Wróć do Dla początkujących

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości