Sam troszeczkę siedzę już w temacie, i mniej więcej mam rozeznanie co do tego typu działalności(bez jakichkolwiek przechwałek panowie:)).
Na samym początku musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy to ciebie faktycznie fascynuję, i czy nie jest to słomiany zapał? Jeśli obracasz się trochę w temacie powinieneś wiedzieć że wkład finansowy na taki serwis musi być na prawdę duży, i nie należy oszczędzać na niczym. Poza tym trzeba być profesjonalistą w każdym calu!, faktycznie na tym biznesie można zarobić na prawdę sporo pieniędzy, w Polsce tym bardziej gdyż na prawdę nie ma wielu konkretnych firm skupiających się na Renowacji Aut(w tym momencie piszę o autach ZABYTKOWYCH na których renowacji zarabiamy najwięcej).
Sam myślałem nad otworzeniem takiej działalności, gdyż szwagier jest właścicielem na prawdę dobrze prosperującego serwisu samochodowego i wkład finansowy w założenie takiej firmy na pewno byłby mniejszy. Pisałem wcześniej o zarobkach które są na prawdę wysokie, lecz nie raz na wypłatę musimy czekać nawet około roku;)
PS: Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania napisz na PW, postaram się doradzić.
Pozdrawiam
Tomasz Świtała
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
11 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości