Najlepsze w tym wszystkim jest to, że z każdym błędem praktycznie musiałem sobie sam poradzić bo tak jak wspominasz administratorzy ovh, twierdzą, że problem leży zawsze po stronie błędnych ustawień praw plików
Na szczęście istnieją tacy ludzie własnie jak Ty lapti

, którzy są w stanie namierzyć problem błyskawicznie.
Źródło pliku htaccess.php
- Kod: Zaznacz wszystko
DirectoryIndex index.html index.php
Rozumiem, że na chwilę obecną mój plik wygląda strasznie biednie. Jeśli ma poprawnie działać i dobrze zrozumiałem (Twoją stronę tak?) na czym polega generowanie tego pliku. Kod na przekierowanie pliku na 'www' powinien być następujący :
#Przekierowanie na WWW
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^sposob-na-sukces.com [nc]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.sposob-na-sukces.com/$1 [r=301,nc]
Jeśli tak to ma wyglądać, proszę dać znać. Z góry dziękuje za stworzenie generatora tego pliku, kreatywne oraz bardzo przydatne

Poczułem od razu się lepiej, wiedząc, że są tutaj osoby na tyle kompetentne, aby być w stanie doradzić na tego typu problemy.
Pytanie kolejne z mojej strony :Czy problem związany z taką sytuacja, opis niżej :
Podczas wszelkich zmian jakich dokonuje w panelu wordpress (wp-admin) kliknięcie zapisu obecnych zmian (np. - do publikacji / update itp) automatycznie zostaje skierowany do strony ->
http://sposob-na-sukces.com/$locationGdzie ukazuje mi się legendarne 404 :
Error 404 - Not Found
Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination, try visiting the home page.
Search
Add 1.
Problem występuje na płatnym serwerze OVH, WP v.3.0.1 PL ( gdzie na darmowym hostingu zagranicznym + wersja WP ENG + instalacja ręczna + podpięcie domeny, nie występują żadnego rodzaju błedy o,O -

)
Add 2. Daniel 'siewca' Nakoneczka
Dziękuje za pozytywną opinię, na chwilę obecną planuje prowadzić 5 takich mini-blogo-stronek, zobaczymy co z tego wyniknie.
Add 3. Bylem na pajacyk.pl i wszystko.