Rok założenia: 2008Kontakt
informacje, porady i wskazówki głównie dla początkujących ebiznesmenek i ebiznesmenów
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Walczysz i wygrywasz

Postprzez Michał Lip
napisane: 28 Mar 2011, o 21:52

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Muszę przyznać, że w ostatnich dniach miałem sporo problemów na głowie. Cieszę się jednak, bo zmusiło mnie to do nadrobienia czasu który zmarnowałem przez okres kilku dni. Pojawiłem się dziś i zrobiłem wejście smoka, więc na dzień dobry pozbyłem się problemow technicznych uwieczniając je na moim blogu http://sposob-na-sukces.com/call-to-und ... ork_admin/ < :shit: Jeśli ktoś spotkał się z problemem z którym pomagał mi lapti, opisałem tam rozwiązanie które zajmuje około godzinki czasu. :expert: Na chwilę obecną zajmuje się nowym projektem związanych z restauracją którą prowadzi moja rodzina, lecz nadal będę kontynuował tworzenie wpisów dotyczących osiągania sukcesu.

Czekam na kolejne komentarze i porady na temat tego co warto zmienić lub na co warto zwrócić uwagę :)
Z góry dziękuje :thankyou:
oraz
Pozdrawiam serdecznie :beer:

http://sposob-na-sukces.com
Moje pierwsze kroki związane z tworzeniem mini-stronek. Opis dokładny tworzenia pasywnego dochodu w sieci.
Awatar użytkownika
Michał Lip

Miejscowość: Żory

Poprzednia

Wróć do Dla początkujących