Witam,
Wydałem ostatnio 2 ebooki na interkursy.pl Ale w tej platformie trzeba zająć się promocją samemu. Wpadłem niedawno na jakąś sieć afiliacyjną, i tu moje pytania, czy lepiej jest wydać w takiej sieci? Trzeba mieć działalność gospodarczą?
Korzystał ktoś z takiej promocji, może polecić jakąś?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Sieci afiliacyjne są kompletnie nie dla Ciebie. Współpracują z nimi raczej instytucje finansowe, sklepy internetowe, różne konkursy płacące za leady itp., krótko mówiąc, zdecydowanie "więksi gracze".
Interkursy mają wielu partnerów, którzy, jeżeli uznają Twój ebook za wartościowy i dasz im odpowiednio wysoką prowizję, to również zajmą się promocją.
Jeżeli te ebooki są wysokiej jakości, to proponuję zgłosić się do Złotych Myśli - oni specjalizują się w wydawaniu i promocji ebooków. Mają też program partnerski z prawdopodobnie największą liczbą partnerów, którzy na pewno pomocą Ci w promocji.
Interkursy mają wielu partnerów, którzy, jeżeli uznają Twój ebook za wartościowy i dasz im odpowiednio wysoką prowizję, to również zajmą się promocją.
Jeżeli te ebooki są wysokiej jakości, to proponuję zgłosić się do Złotych Myśli - oni specjalizują się w wydawaniu i promocji ebooków. Mają też program partnerski z prawdopodobnie największą liczbą partnerów, którzy na pewno pomocą Ci w promocji.
Mój blog o E-biznesie, głównie o programach partnerskich i sieciach afiliacyjnych. Zapraszam!
&
Jestem managerem dwóch Programów Partnerskich: eMentor.pl i Selkar.pl.
&
Jestem managerem dwóch Programów Partnerskich: eMentor.pl i Selkar.pl.
-

Maciek 'morph' Nowowiejski - Posty: 31
- Miejscowość: Białystok
-

JakubJakub - Posty: 178
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości