Witam
Mam na imię Krzysztof jestem 31 letnim bezrobotnym który na utrzymaniu ma zonę i małego 3 miesięcznego synka.
Rozpoczynam swój ebiznes (że tak to nazwę) mianowicie wziąłem się za dziedzinę którą znam mianowicie za budownictwo, siedzę w tym od 1997 roku.
Stworzyłem stronę www tynkifasadowe.pl nie jest ona jakaś super dobra ale tworze ją sam bez pomocy grafika czy webmastera.
Koledzy podpowiedzcie na czym mogę na tej stronie zarobić.
Z nadejściem wiosny dzięki tej domenie chcę sprzedawać tynki fasadowe klientom indywidualnym wykorzystując zdobyte wcześniej kontakty u dostawców
Dziękuję za cenną pomoc.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
strona stroną ale myślę ze dobrym pomysłem byłoby żebyś zorganizował grupę 3 4 chłopaków i przyjmował zlecenia do wykonania takowych tynków fasadowych dodatkowo oprócz sprzedaży, chociaż lepiej by było jak byś na tej stronie doradził jaki tynk wybrać odpowiedni do danego budynku struktury itp. może jakiś blog jesteś dobry w danej dziedzinie to podziel się swoją wiedzą i promuj firmę tynki fasadowe jest to ewidentnie praca rzeczywista nie nie ebiznes. podejrzewam ze trzeba mieć jakieś umowy w tej kwestii aby polecać jakieś wyroby, zaprzyjaźnione hurtownie budowlane, mieszalnie tynków aby mieć z tego godziwą prowizję. ale podejrzewam ze z samej prowizji nie da się wyżyć i trzeba dodatkowo zająć się robotą z wiązana z tymi tynkami fasadowymi - podsumowywującv nie jestem zadnym expertem ale niedawno wykończyłem dom i w tej branży o tynkach się dowiadywałem informacji niemniej jednak zakup robiłem w zaprzyjaźnionej hurtownie budowlanej, wyposażonej w mieszalnik tynków żeby można było mieć dostęp do koloru taki jaki mi pasuje ...
pozdrawiam SirGaliamtias
P.S. może jakieś przedstawicielstwo i wyłączność na dany region ??
P.S. może jakieś przedstawicielstwo i wyłączność na dany region ??
-

SirGalimatias - Posty: 41
Czesc Krzysku 
Szczerze, to z nowej strony ciezko cokolwiek wyciagnac. To jest duuzo roboty, ale najwazniejsze - wymaga to czasu. Dlatego jesli jestes bezrobotny, a masz rodzine na utrzymaniu, to zdecydowanie odradzam ebiznes - tutaj sie dorobisz w rewelacyjnym przypadku kilkaset zlotych za kilka miesiecy.
Szczerze, to z nowej strony ciezko cokolwiek wyciagnac. To jest duuzo roboty, ale najwazniejsze - wymaga to czasu. Dlatego jesli jestes bezrobotny, a masz rodzine na utrzymaniu, to zdecydowanie odradzam ebiznes - tutaj sie dorobisz w rewelacyjnym przypadku kilkaset zlotych za kilka miesiecy.
Napisałem niedawno artykuł, w którym zdradziłem, jak skutecznie wypozycjonować stronę internetową - zapoznaj się z nim, jeśli masz problem z małą oglądalnością Twojej witryny. Nie bój się - doradzam darmowe rozwiązania
Podobnie polecam zainstalowanie darmowej przeglądarki Chrome - instrukcję instalacji i użytkowania znajdziesz w artykule jak przyspieszyć Internet - obiecuję, że poczujesz różnicę w prędkości ładowania i przeglądania stron 
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-