Paweł Landzberg napisał(a):poprzez align nie wyjustujesz tekstu
Możesz to zrobić w ten sposób:
- Kod: Zaznacz wszystko
<p align="justify">Treść akapitu</p>
Paweł Landzberg napisał(a):poprzez align nie wyjustujesz tekstu
<p align="justify">Treść akapitu</p>fenekk napisał(a):Czy można tekst, który ma być cytatem z np. obramowaniem na lewej stronie cytatu umieścić w stylu zamiast komend HTML?
fenekk napisał(a):Mógłbyś mi podać kod (do wklejenia), którym mogę stworzyć cytat ze zmienioną czcionką?
<p class="cytat">Treść akapitu/ cytatu</p>fenekk napisał(a):A tak w ogóle, to czy przy określaniu w zewnętrznym pliku *.css czym ma być formatowany za pomocą tego pliku tekst np. cytatem, to robimy to za pomocą tych samych komend np. <q></q> lub <blockquote></blockquote> tylko, że inaczej zapisanych, to znaczy bez < >?
fenekk napisał(a):Czy wyszukiwarka dużo gorzej "patrzy" na logo obrazkowe, niż na logo tekstowe?
fenekk napisał(a):Czy coś zmienia się w oczach wyszukiwarki dlatego iż jest to animowane logo?
fenekk napisał(a):Jakie są fajne i lekkie formaty umożliwiające zapis w dobrej jakości - animacji? Będę korzystał z "Gimpa", ale jeszcze w zasadzie nic o nim nie wiem. Nie znam się też na formatach, które są dostępne tylko w Gimpie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości