16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Teraz mam zagwostkę jak tego dokonać w Prestashop 
Ale ogólnie, wczoraj mnie tak tknęło, czy mam prawo pozbyć się "za pobraniem" i patrz... nie mam prawa
Ale ogólnie, wczoraj mnie tak tknęło, czy mam prawo pozbyć się "za pobraniem" i patrz... nie mam prawa
Cudna Bielizna - [size=85] galeria wyselekcjonowanej damskiej bielizny[/size]
Katalog stron internetowych - [size=85] moderowany katalog stron internetowych, dopisz się[/size]
Katalog stron internetowych - [size=85] moderowany katalog stron internetowych, dopisz się[/size]
-

Subduer - Posty: 28
- Miejscowość: Jabłonna
Lepiej gdyby była możliwość wysyłki za pobraniem u obu firm, w tym wypadku PP i firmy kurierskiej. Ja zawsze kupuję za pobraniem, bo mam większe zaufanie do takiej paczki. Pierwsze co robię przy zakupie to sprawdzam czy jest możliwość opcji za pobraniem, jeżeli nie to automatycznie rezygnuję z zakupu w takim sklepie. Możesz stracić sporo klientów.
Pozdrawiam,
Tomek
"Nikt nie musi się ze mną zgadzać, to moje osobiste przemyślenia."
Pozdrawiam,
Tomek
"Nikt nie musi się ze mną zgadzać, to moje osobiste przemyślenia."
[size=150]„Uwierz w siebie.”[/size]
-

GHUL - Posty: 33
Ja również uważam, że opcja za pobraniem musi być i już. Co roku coraz więcej osób kupuje w internecie i właśnie ci "nowi" najczęściej wybierają opcję za pobraniem. Kwestia zaufania do zakupów w internecie. Ja sam tak zaczynałem. Teraz nie zdarza mi się kupować za pobraniem, wolę gotówką. Szybciej i taniej. 

http://www.misz-masz.pl koszulki z nadrukami, fotokubki, fotopuzzle, dyplomy, certyfikaty
- Wesy
- Miejscowość: Dzierzgoń
Myślę, że jak ktoś chciałby Was oszukać to
nawet do przesyłki za pobraniem można
wrzucić śmieci
Od zawsze kupuję tylko po wpłacie na konto,
oczywiście sprawdzając wcześniej opinie o sprzedawcy.
Jednak jeśli sprzedawca udostępnia możliwość
zakupu przez zapłatę za towar przy odbiorze
to sprawia wrażenie uczciwego sprzedawcy.
Od zawsze kupuję tylko po wpłacie na konto,
oczywiście sprawdzając wcześniej opinie o sprzedawcy.
Jednak jeśli sprzedawca udostępnia możliwość
zakupu przez zapłatę za towar przy odbiorze
to sprawia wrażenie uczciwego sprzedawcy.
Co racja to racja.
Minęło trochę czasu od mojego pytania... no i zgadzam się, przesyłka za pobraniem przyciągnie nowych klientów, szczególnie kiedy sklep nie ma marki, jest mało znany i ludzie mogą mu nie ufać
A sprawę rozwiązać można podnosząc cenę przesyłki za pobraniem, albo jeszcze lepiej, wybierając przesyłkę zwykłą pocztą gratis jeśli jest przedpłata, drożej jeśli kurier, a najdrożej jeśli za pobraniem.
Minęło trochę czasu od mojego pytania... no i zgadzam się, przesyłka za pobraniem przyciągnie nowych klientów, szczególnie kiedy sklep nie ma marki, jest mało znany i ludzie mogą mu nie ufać
A sprawę rozwiązać można podnosząc cenę przesyłki za pobraniem, albo jeszcze lepiej, wybierając przesyłkę zwykłą pocztą gratis jeśli jest przedpłata, drożej jeśli kurier, a najdrożej jeśli za pobraniem.
Cudna Bielizna - [size=85] galeria wyselekcjonowanej damskiej bielizny[/size]
-

Subduer - Posty: 28
- Miejscowość: Jabłonna
16 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości