Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
15 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- Michał Witkowski
No i git działa, tak sobie myślałem, że w headerze będzie można to zrobić. Zapewne można też w pliku wpisu - wtedy nie miałbyś tego na stronie głównej i kategorii.
Taka mała podpowiedź. Bardzo prosta, ale skuteczna. Jeśli nie wiesz w którym pliku edytować to wybierz kluczowy fragment ze źródła strony i szukaj go w plikach WP. Np tu byś szukał id="left-col" lub class="post" (zaczyna się od diva z tą klasą każdy wpis). Jak znajdziesz odpowiedni plik to edytujesz nad lub pod znalezionym fragmentem, tak aby pasowało. Ja tak robię bynajmniej
Taka mała podpowiedź. Bardzo prosta, ale skuteczna. Jeśli nie wiesz w którym pliku edytować to wybierz kluczowy fragment ze źródła strony i szukaj go w plikach WP. Np tu byś szukał id="left-col" lub class="post" (zaczyna się od diva z tą klasą każdy wpis). Jak znajdziesz odpowiedni plik to edytujesz nad lub pod znalezionym fragmentem, tak aby pasowało. Ja tak robię bynajmniej
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
- Mateusz A.
- Miejscowość: Wrocław
- Michał Witkowski
15 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości