Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Dotychczas miałam kilka pomysłów na współpracę partnerską, ale okazały się złe. Może ten okaże się w końcu dobry? Pomyślałam sobie, że mogłabym kierować do programu partnerskiego chomikuj. Zastanawiałam się czy to ma być fraza zarabianie przez internet - 14 800 ścisłych wyszukiwań miesięcznie (jak podaje google adwords). Wówczas kierowałabym do programu partnerskiego chomikuj. Mogłabym też zrobić stronkę o chomikuj - byłyby tu linki zarówno do rejestracji, jak i do zarabiania. Miesięczne wyszukiwania frazy chomikuj to 200 000. Tylko zastanawiam się czego szukają internauci wpisując słowo chomikuj. Jeśli bym miała stronę na pierwszej pozycji na frazę chomikuj - to by było ok. 90 000 wejść miesięcznie, czyli 3 tyś dziennie, co 200 osoba by się rejestrowała, czyli 15 osób dziennie. Nie wiem czy dobrze myślę. Wiem, że na chomikuj są rzeczy które można za darmo gdzie indziej dostać, ale ludzie i tak tam kupują, bo ja sama choć umieszczam bardzo rzadko linki, to zarobiłam 50 zł. Mimo że to jest czasem nielegalne, ale gdybym tylko kierowała do pp lub rejestracji to nic złego. Bardzo proszę o jakieś rady, bo zanim zacznę działać, muszę to przemyśleć. Szukam jakiegoś pomysłu na zarabianie z programów partnerskich na początek i zarobienie chociaż 100 zł na początek miesięcznie z dochodu pasywnego. Zachęciłoby mnie to do dalszych działań . Bardzo proszę o poradę czy to się opłaca i jaką ewentualnie frazę wybrać.
- Abigal
Hmm jak na początek to nie jest według mnie dobry pomysł. Chcesz zarabiać na drugim poziomie w PP to jest mało prawdopodobne - rzadko kiedy są jakieś zyski z kolejnych poziomów PP. Po za tym PP Chomikuj, no nie wiem w sumie jakoś nie wyobrażam sobie jakby to miało być. Musiałabyś pozycjonować na frazy typu zarabianie w internecie, ebiznes - takie bardzo ogólne i nie wiadomo właściwie czego szuka dokładnie osoba, która to wpisuje.
A może najpierw zastanów się co lubisz robić? Co sprawia Ci przyjemność? Co jest Twoją pasją?
A może najpierw zastanów się co lubisz robić? Co sprawia Ci przyjemność? Co jest Twoją pasją?
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Witam.
Podzielam zdanie kolegi Pawła
Dawno, dawno temu już sam Konfucjusz powiedział:
"Wybierz pracę, którą kochasz,
a nie będziesz musiał
pracować nawet przez jeden
dzień w swoim życiu."
Pozdrawiam
Podzielam zdanie kolegi Pawła
"Wybierz pracę, którą kochasz,
a nie będziesz musiał
pracować nawet przez jeden
dzień w swoim życiu."
Pozdrawiam
-

Robert Palkowski - Posty: 19
- Miejscowość: Masłowice
No ale ja właśnie interesuję się zarabianiem przez internet i emarketingiem 
Jak na razie zauważyłam z tego drugiego poziomu jest całkiem niezła kasa - 2 zł od każdego poleconego dziennie.
Zobaczymy jak będzie dalej... i ile będę miała poleconych

Jak na razie zauważyłam z tego drugiego poziomu jest całkiem niezła kasa - 2 zł od każdego poleconego dziennie.
Zobaczymy jak będzie dalej... i ile będę miała poleconych- Abigal
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości