Rok założenia: 2008Kontakt
informacje, porady i wskazówki głównie dla początkujących ebiznesmenek i ebiznesmenów
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Majewski cd.

Postprzez Agnieszka Patelska-Rabenda
napisane: 3 Gru 2011, o 14:43

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

JacekJagiello napisał(a):okej, dziękuję za odpowiedzi. Myślę, że być może kupię internetowego milionera, wkońcu jest gwarancja staysfakcji i zwrotu pieniędzy w razie czego :) Od abonamentu w CNEB się powstrzymam.

To jest śliska sprawa, zwrot zwrotem zawsze można o niego poprosić, jednak wydaje mi się że niewielu z takiej opcji korzysta, choćby nawet mogli, gdyż wystarczy zaliczyć szkolenie /oczywiście coś z niego wynieść/, zwrócić się o zwrot i mieć je praktycznie za darmo. Mentalność ludzka jednak jest inna /choć nie wiem dlaczego/ i raczej niewielu tak postępuje a jeśli już to te zwroty są nieodczuwalne przy zyskach. Po drugie w kursach zaznacza się, że nie są one remedium na złote góry tylko wskazówką, więc jeśli się jest tylko teoretykiem bądź nie wykorzystuje w pełni informacji zawartych w kursie to i tak nic się nie zdziała. Tak więc trudno udowodnić, że to kurs a nie my sami jesteśmy przyczyną niepowodzeń.

Korzystałam z kursu Internetowy Milioner, nie jest zły jednak jak na mój gust cena wygórowana, ja jednak mam upatrzonych innych szkoleniowców, z których kursów korzystam. Każdy może zawsze znaleźć coś dla siebie.

Awatar użytkownika
Agnieszka Patelska-Rabenda

Miejscowość: Zgorzelec

Poprzednia

Wróć do Dla początkujących

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości