marek_makaron_makarewicz napisał(a):Tomku, chciałeś chyba napisać Bartłomieju (poczytaj wcześniejsze wpisy)
Zdecydowanie, pomyliłem się, pisałem do kolegi lub koleżanki - nigraS. Miłego dzionka życzę Marku i reszcie:)
marek_makaron_makarewicz napisał(a):Tomku, chciałeś chyba napisać Bartłomieju (poczytaj wcześniejsze wpisy)
Mlm ma też być mlm-em a nie sprzedażą bezpośrednią.
Marketing wielopoziomowy, inaczej zwany MLM (ang. multi-level marketing) – również marketing sieciowy. Termin określający strategię marketingową i sposób funkcjonowania firmy oraz jej współpracowników – niezależnych dystrybutorów. Marketing wielopoziomowy to gałąź sprzedaży bezpośredniej, czyli polega na oferowaniu towarów i usług bezpośrednio konsumentom, na zasadach kontaktów indywidualnych, zazwyczaj w domu klienta, miejscu pracy lub w innych miejscach, poza stałymi punktami sprzedaży detalicznej.
Małgorzata Kazimierczak napisał(a):W marketingu sieciowym polecamy produkt lub usługi i płacą nam za to i to jest ta róznica. Mozesz sprzedawać jesli chcesz, ale ja zdecydowanie polecam budowanie sieci dystrybutorów, gdzie kazdy uzywa produktu wyłacznie dla siebie i poleca go innym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość