Witam i przepraszam, ze milczalem tyle czasu. Pisalem na blogu

Aha, chwilowo nie mam polskiej klawiatury, wybaczcie.
No wiec tak:
1. ogladalnosc: 2758 views w marcu, ponad 3 tys w styczniu, powoli rosnie.
2.
wlasnie sie zapisalem, dzieki

3.
Przydała by się optymalizacja bloga pod SEO.
co konkretnie masz na mysli?
postaw tarota za darmo - 1900 wyszukan/mc, 4 pozycja w google
chce jednak powoli "przestawic sie" w googlach na inne kursy, np. radzenia sobie ze stresem, medytacji, itp., co z czasem umozliwi wypuszczenie platnego ebooka, nagran audio, itp.
4.
Uważam, że zupełnie nie potrzebna jest rejestracja, aby skomentować Twoje wpisy
mam dzieki temu mozliwosc wysylania newslettera do zarejestrowanych i oni moga tez subskrybowac kategorie, ktore ich interesuja. Ale masz racje, na poczatek mozna by to odblokowac i dac kod captcha, pomogloby to pozycjonowac strone.
5.
Też mam problem z odpowiednimi programami partnerskimi, dlatego pracuję nad własnymi produktami informatycznymi.
zrobilem na razie dwa kursy na autoresponderze, planuje napisac nastepne, potem ebooki, podcasty i moze w koncu wideo.
6.
Ha! Mam

w netaffiliation jest program partnerski "Tara Jasnowidz":
Brzmi niezle! Na pewno przetestuje

dzieki!
7.
Poza tym blip i facebook, udzielaj sie tam jak najwiecej, znajdz fanów taroty, zapraszaj do znajomych, prowadz z nimi dyskusje.
mialem profil na fb i ostro go promowalem, dodawalem znajomych, mialem ich 600+ gdy ktos to zglosil i zablokowali mi konto, bo to bylo konto fikcyjne a ja nie jestem gotowy na powiazanie tematyki ezoterycznej z moim nazwiskiem (co ludzie w mojej pracy powiedza??

). Zdaje sobie sprawe, ze ksywka zamiast imienia i nazwiska to blad w e-marketingu, ale co zrobic? Wymyslic fikcyjne dane? To znow mi zablokuja bo nie bede mial skanu z dowodu osobistego. Macie moze na to jakis sposob?
8. Podsumowanie:
czego brakuje Twoim przyszłym klientom?
- wiarygodnej odpowiedzi na nurtujace ich pytania, pocieszenia w ich obecnej sytuacji, kogos kto powie "bedzie lepiej", itp.
jaki mają problem, żeby to osiągnąć? jaką masz receptę na to, żeby klient osiągnął swój cel?
kasa, usluga Tarota kosztuje, 40-120+ PLN za 1h, u mnie maja za darmo ale musza poczekac srednio 1 m-c
jak to będzie działało? jaki masz dowód, że to zadziała?
osoba przychodzi, rejestruje sie w formularzu lub bierze udzial w okresowym konkursie (podkreca ludzi) na darmowego tarota i czeka na swoj termin. Moze tez wykupic platna usluge, wtedy czas oczekiwania to 1-2 dni. Umawiamy sie na skypie, w godzinach wieczornych. Po spotkaniu prosze dana osobe o krotki komentarz na blogu. Mam do tego zrobiony mechanizm, ktorym dodaje sobie te komentarze tutaj:
http://mrkriss.net/tarot/opinie-uzytkownikow - jest juz tam kilkadziesiat pozytywnych opinii.
jedyny problem jaki z tym mam to... wlasnie pojawiajacy sie czasem brak ochoty na darmowego tarota, ale mimo to dotrzymuje terminow w 99%.
Jeszcze raz dziekuje Wam za ciekawe i inspirujace odpowiedzi. Super, ze jestescie

Krzysztof.