P.S. To forum dziś jakoś dziwnie wygląda.... pzdr. Iza
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Jeśli potrzebujesz narzędzia do wysyłania emaili to polecam darmowy Thunderbird (lepszy płatny odpowiednik The Bat), jeśli szukasz darmowego autorespondera/newslettera to polecam FreeBota (ulepszona płatna wersja to Implebot)
Dziękować
potestujemy... obadamy.
Nie znam tego programu ale jeśli ma pole UDW [( ukryta wiadomość DO ) to tak jak w outlooku, tylko w polu DO wpisuję swojego maila )] to tam wrzucasz wszystkie adresy mailowe i żaden z respondentów nie widzi innych... chyba jakoś mało składnie mi to wyszło...
Oczywiście że ma pola ukryta kopia
tak jak większość programów 
Przetestowałam właśnie 'ptoka' i 'świńskim truchtem' pędzę przeprosić Outlooka plus dodatek biznes
Dzięki
sprawdzę.
Owszem- mogę sama poszukać ale... może ktoś ma pod łapką darmowy program ułatwiający mailing? A jak się ustrzec przed zbanowaniem przez sieć za spam ? Prowadzę coś w stylu newslettera ale 'po polskiemu' czyli DOC Informator, w którym umieszczam okazje produktowe, programowe, jak zaoszczędzić na połączeniach telefonicznych w firmie, info o podpisie elektronicznym i ogólnie wszystko czym zajmuje się nasza firma. Outlook... cóż, zawodzi. Mam masę zwrotek maili z cudacznymi nierzadko informacjami.. jeśli ktoś ma pomysła... pliz 
-

gru - Posty: 109
- Miejscowość: Kalisz
gru napisał(a): Owszem- mogę sama poszukać ale... może ktoś ma pod łapką darmowy program ułatwiający mailing? A jak się ustrzec przed zbanowaniem przez sieć za spam ? Prowadzę coś w stylu newslettera ale 'po polskiemu' czyli DOC Informator, w którym umieszczam okazje produktowe, programowe, jak zaoszczędzić na połączeniach telefonicznych w firmie, info o podpisie elektronicznym i ogólnie wszystko czym zajmuje się nasza firma. Outlook... cóż, zawodzi. Mam masę zwrotek maili z cudacznymi nierzadko informacjami.. jeśli ktoś ma pomysła... pliz
Jeśli potrzebujesz narzędzia do wysyłania emaili to polecam darmowy Thunderbird (lepszy płatny odpowiednik The Bat), jeśli szukasz darmowego autorespondera/newslettera to polecam FreeBota (ulepszona płatna wersja to Implebot)
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
- Miejscowość: Kraków
Marcin Godlewski napisał(a):Jeśli potrzebujesz narzędzia do wysyłania emaili to polecam darmowy Thunderbird (lepszy płatny odpowiednik The Bat), jeśli szukasz darmowego autorespondera/newslettera to polecam FreeBota (ulepszona płatna wersja to Implebot)
Dziękować
-

O nawet nie wiedziałem, że Thunderbird ma takie właściwości. Ale czy przy wysyłaniu maili, nie pokazują się adresy tysiący innych subskryynętów??
- Kamil Kuczyński
Kamil 'Camillus2' Kuczyński napisał(a):O nawet nie wiedziałem, że Thunderbird ma takie właściwości. Ale czy przy wysyłaniu maili, nie pokazują się adresy tysiący innych subskryynętów??
Nie znam tego programu ale jeśli ma pole UDW [( ukryta wiadomość DO ) to tak jak w outlooku, tylko w polu DO wpisuję swojego maila )] to tam wrzucasz wszystkie adresy mailowe i żaden z respondentów nie widzi innych... chyba jakoś mało składnie mi to wyszło...
-

Kamil 'Camillus2' Kuczyński napisał(a):O nawet nie wiedziałem, że Thunderbird ma takie właściwości. Ale czy przy wysyłaniu maili, nie pokazują się adresy tysiący innych subskryynętów??
Oczywiście że ma pola ukryta kopia
-

Marcin Godlewski - Posty: 610
Marcin Godlewski napisał(a):Kamil 'Camillus2' Kuczyński napisał(a):O nawet nie wiedziałem, że Thunderbird ma takie właściwości. Ale czy przy wysyłaniu maili, nie pokazują się adresy tysiący innych subskryynętów??
Oczywiście że ma pola ukryta kopiatak jak większość programów
Przetestowałam właśnie 'ptoka' i 'świńskim truchtem' pędzę przeprosić Outlooka plus dodatek biznes
-

gru,
Zaznajom się z tym programem do mailingu (AnoMail). Jest całkowicie darmowy. Autor programu pracuje naukowo i lubi się dzielić. Piękna postawa.
Żeby dostać klucz do programu, trzeba napisać do autora z wyjaśnieniem, do czego będziesz go używać (programu - nie autora, hehe). Tak się trochę zabezpiecza przed spamerami. Jeśli napiszesz dane firmowe i powiesz, że będziesz używała tego programu do mailingu z klientami - zgodzi się na 100%
Zaznajom się z tym programem do mailingu (AnoMail). Jest całkowicie darmowy. Autor programu pracuje naukowo i lubi się dzielić. Piękna postawa.
Żeby dostać klucz do programu, trzeba napisać do autora z wyjaśnieniem, do czego będziesz go używać (programu - nie autora, hehe). Tak się trochę zabezpiecza przed spamerami. Jeśli napiszesz dane firmowe i powiesz, że będziesz używała tego programu do mailingu z klientami - zgodzi się na 100%
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):gru,
Zaznajom się z tym programem do mailingu - AnoMail. Jest całkowicie darmowy.
Dzięki
-

-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
-